; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Vin diesel in fast and furious 9

„F9”, cu Vin Diesel, următorul film „Minionii”… Noi titluri mult-așteptate pe marile ecrane se amână iar din cauza pandemiei

08 March 2021

Industria cinematografică încă se confruntă cu nenumărate limitări din cauza pandemiei. ‘F9 s-a amânat pentru a treia oară, iar continuarea la „Minionii' a fost programată pentru 2022, scrie Variety. 

 

„F9', cel mai recent film din franciza „Furios și iute', în care îi vom vedea pe Vin Diesel, Charlize Theron, Helen Mirren, Lucas Black și Michelle Rodriguez, urma să aibă premiera pe 28 mai, în weekendul de Ziua Eroilor (sărbătorită în America în ultima zi de luni din mai), iar acum s-a mutat pe 25 iunie. 

Pe 28 mai va intra, în schimb, pe ecranele americane filmul „Fără zgomot 2'. Acesta este continuarea filmului „Fără zgomot!' (2018), o poveste cu accente horror independentă, regizată de John Krasinski, cu el și cu Emily Blunt în rolurile principale, ale unor părinți care luptau să-și apere copiii de niște monștri îngrozitori care ucideau orientându-se după sunet. Filmul s-a bucurat de un succes neașteptat, încasând 341 milioane de dolari la nivel global, la un buget de 17 milioane. 

Premiera filmului „Fără zgomot 2', produs de Paramount, a fost, și ea, amânată de mai multe ori, mutându-se acum pe 28 mai, când va „concura' cu filmul live-action „Cruella', cu Emma Stone, care va avea premiera în același timp. „Fără zgomot 2' este regizat tot de John Krasinski, iar în film joacă Emily Blunt, care se luptă acum să-și apere copiii (interpretați tot de Millicent Simmonds și de Noah Jupe) nu doar de monștri, ci și de alți oameni care au reușit să supraviețuiască și care se dovedesc, de asemenea, periculoși. Alături de ea, în film mai joacă Cillian Murphy și Djimon Hounsou, dar îl vom revedea și pe John Krasinski.  

Următorul film „Minionii' vine anul viitor

Studiourile Universal au anunțat, de asemenea, că „Minions: The Rise of Gru', al cincilea film din franciza „Sunt un mic ticălos', de asemenea foarte așteptat, a fost mutat de pe 2 iulie 2021, când trebuia să aibă premiera, pe 1 iulie 2022. 

Amânarea tuturor acestor premiere pare suprinzătoare având în vedere că administrația Biden a anunțat recent că Statele Unite sunt în curs să asigure suficiente doze de vaccin anti-COVID-19 pentru toți adulții până la sfârșitul lunii mai, iar cinematografele din New York, una dintre cele mai mari piețe de film din țară, și-au programat redeschiderea la capacitate limitată.

Totuși, industria cinematografică se confruntă cu nenumărate limitări din cauza pandemiei și, mai ales în cazul filmelor de mare buget (cum este „F9', de exemplu, care are un buget de aproximativ 200 de milioane de dolari), are nevoie de vânzări masive de bilete la nivel global pentru a se asigura că obține profit. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare