; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ASimona si Irina

Noi file în „Dosar România”, la TVR 1: „Fenomenul Halep”, în prima ediţie

05 October 2017

„Dosar România' revine cu subiecte şi reportaje exclusive din 7 octombrie. Noi poveşti, care alcătuiesc un dosar ce cuprinde trecutul, prezentul şi, posibil, viitorul acestei ţări, vor putea fi urmărite la TVR 1 şi TVR+ sâmbăta, de la ora 21.00.

În ultimii 3 ani românii au investit speranţă, simpatie, patimă sau empatie într-o jucătoare de tenis. Simona Halep, care a ajuns numărul 2 mondial pornind de pe locul 150, deţine recordul de rezistenţă în TOP 10 al tuturor jucătoarelor de tenis aflate în activitate. Sunt suficiente argumente pentru ca, în prima ediţie din noul sezon al emisiunii „Dosar România' de la TVR 1, jurnalista Irina Păcurariu să ne prezinte „Fenomenul Halep'.

Născută la Constanţa, sportiva în vârstă de 26 de ani a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte din actualitatea românească şi se poate spune, de multe ori, că Simona Halep este omul momentului, cea mai populară personalitate din România. În prima ediţie „Dosar România' din acest sezon, Irina Păcurariu ne propune un interviu în excusivitate cu Simona Halep, completat de opinii despre ea ale unor jurnalişti, sportivi, specialişti în marketing sau simpli iubitori de tenis. „Dosar România – Fenomenul Halep' se vede la TVR 1 şi TVR+ sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 21.00.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare