Homepage  / Știri

Brad Pitt, anchetat de FBI din cauza unui presupus abuz asupra copiilor săi

Brad Pitt, anchetat de FBI din cauza unui presupus abuz asupra copiilor săi

de Redactia Tvmania

O ceartă în avion dintre Brad Pitt și fiul cel mare al cuplului, Maddox, 15 ani, ar fi fost motivul pentru care Angelina Jolie s-a grăbit să depună actele de divorț, după 12 ani de relație și doi de mariaj, scrie ”Daily Mail”.

brangelina

Deși autoritățile americane au fost sesizate chiar în ziua cu pricina și au deschis o anchetă, apropiați ai cuplului susțin că altercația nu a fost una fizică, ci doar verbală, și că informațiile ajunse în presă sunt exagerate și neadevărate.

Potrivit informațiilor recente, pare din ce în ce mai evident că Brad (care ar locui în casa familiei din Los Angeles) și Angelina (care s-ar fi mutat într-o reședință închiriată în Malibu, cu cei șase copii) au ajuns la despărțire din cauza neînțelegerilor legate de stilul de viață și educația copiilor. Angelina, spus apropiații ei, nu vrea să întrerupă legăturile copiilor cu tatăl lor, dar, deocamdată, vrea să limiteze contactul doar la vizite, nu să îi lase și să locuiască cu el.

De altfel, o prietenă bună de-ale lui Aniston, comedianta Chelsea Handler, s-a întrebat ironic de ce Pitt avea nevoie de alcool și droguri (așa cum este voalat acuzat de echipa legală a lui Jolie): ”Poate pentru că, în loc să petreacă ultimii 12 alături de George Clooney și Matt Damon, la Lacul Como, a fost închis în casă cu 85 de copii care vorbesc 15 limbi diferite? Sau pentru că s-a căsătorit cu o nebună nenorocită?”

Te-ar putea interesa și:

1. Brad Pitt este îngrozit că și-ar putea pierde copiii!

2. Marion Cotillаrd a răspuns acuzațiilor aduse de presă în scandalul Brangelina

3. Divorţul anului: Brad Pitt, luat prin surprindere, e furios pe Angelina

4. Angelina Jolie şi Brad Pitt divorţează. Actriţa cere custodia copiilor

5. Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în secret

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton