Homepage  / Vedete / Vedete străine

Noi dezvăluiri din relația actorilor Olivia Wilde și Jason Sudeikis ies la iveală: „Nu aveau de gând să se căsătorească niciodată”

Noi dezvăluiri din relația actorilor Olivia Wilde și Jason Sudeikis ies la iveală: „Nu aveau de gând să se căsătorească niciodată”

de Redactia Tvmania

Au format un cuplu timp de aproape un deceniu, însă au decis să pună capăt relației deși au doi copii. Se pare că neînțelegerile dintre Olivia Wilde și Jason Sudeikis apăruseră de ceva vreme, iar despărțirea a fost una de comun accord.

Conform unei surse citate de USWeekly, cuplul a decis să meargă pe căi separate la începutul acestui an. Mai mult decât atât cei doi „nu aveau de gând să se căsătorească niciodată”, au dezvăluit surse pentru aceeași publicație, care au precizat că au existat conflicte inclusiv pe tema orașului în care locuiesc.

„Sunt separați de luni de zile și nu există nicio dramă între ei. Se ocupă de asta ca doi adulți ”, a mai spus sursa. „Totul se concentrează acum pe îngrijirea copiilor lor, Daisy și Otis. Aceasta este prioritatea pentru ei”.

Olivia Wilde și Jason Sudeikis au împreună doi copii, un băiețel în vârstă de 6 ani, Otis Alexander, și o fetiță de 4 ani, Daisy Josephine.

Deși acum pare să nu mai exste animozități între ei, Olivia și Jason s-au luptat mult până au ajuns în punctul separării

„Desigur, au existat argumente și lupte cu privire la deciziile legate de carieră și orașul în care să trăiască. La fel ca majoritatea cuplurilor, aveau dezacorduri, lui Jason îi plăcea să locuiască în New York, iar Olivia, care se născuse în New York, își dorea să locuiască mai mult în Los Angeles ”, a spus sursa.

„Era, de asemenea, mai ocupată decât el uneori, fapt care uneori complica lucrurile. S-au confruntat în mai multe rânduri și au decis că este mai bine să meargă pe căi separate.

Cu doar două luni înainte ca despărțirea lor să fie dezvăluită public, Jason și Olivia s-au bucurat de o zi pe plaja din Malibu.

 Știrile despre o posibilă relație între cei doi au apărut pentru prima dată în noiembrie 2011, în ianuarie 2013 s-au logodit, Otis a venit pe lume în aprilie 2014, iar Daisy în octombrie 2016.

În luna februarie au apărut unele zvonuri cu privire la relația celor doi actori atunci când Sudeikis a decis să petreacă alături de colegii săi de la Saturday Night Live în loc să fie alături de logonica lui la The Independent Spirit Awards, unde Wilde a fost și premiată pentru pelicula Booksmart, pe care a și regizat-o.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton