Homepage  / Vedete străine

Noi detalii despre viața lui Matthew Perry au ieșit la iveală. Actorul avea accese de furie: „Tot ce știa să facă era să provoace durere”

Noi detalii despre viața lui Matthew Perry au ieșit la iveală. Actorul avea accese de furie: „Tot ce știa să facă era să provoace durere”
16

de Cristina Țapu,

Matthew Perry a murit pe 28 octombrie 2023 în propria casă, iar fanii din lumea întreagă au fost îndurerați atunci când au aflat acest lucru. Colegii de breaslă au transmis mesaje emoționante și mulți au vorbit despre cât de excepțional era acesta. Noi dezvăluiri despre el ies la suprafață, iar cuvintele nu sunt unele care i-ar fi făcut cinste starului care s-a luptat ani întregi cu dependența de alcool.

Noi detalii despre viața lui Matthew Perry au ieșit la iveală

Detalii inedite despre ultimii ani din viața lui Matthew Perry ies la iveală. Conform unor surse apropiate actorului, recent citate de publicația Us Weekly, Perry manifesta comportamente abuzive de natură verbală, emoțională și fizică, și se pare că ar fi furnizat informații false cu privire la consumul său de droguri.

„A fost abuzator verbal, emoțional și fizic”, a spus una dintre surse pentru publicație, numindu-l pe Perry o persoană „manipulatoare”. „Tot ce știa să facă era să provoace durere și să facă pe victima.”

NUSRIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Conform acestora, Matthew Perry nu era o persoană rea în sine, ci una puternic afectată de efectele consumului de substanțe interzise și alcool.

Potrivit unui articol publicat în Us Weekly, se sugerează că relațiile lui Perry au fost semnificativ afectate de consumul de droguri. O sursă a indicat că actorul ar fi manifestat comportamente violente față de prietena sa, Morgan Moses. În plus, sursa a adăugat că Perry era renumit pentru obiceiul de a lovi pereții, de a răsturna mesele și arunca obiecte în timpul episoadelor sale de furie.

Totuși, se pare că Moses nu ar fi fost singura persoană care a experimentat un comportament violent din partea actorului. O sursă anonimă a indicat că o fostă iubită a lui Perry l-a amenințat în 2020 cu o acțiune în instanță pentru abuz emoțional și psihologic.

Ce au descoperit medicii legiști care au efectuat autopsia lui Matthew Perry

Conform raportului autopsiei lui Matthew Perry, cauza morții actorului a fost atribuită efectelor acute ale ketaminei. De asemenea, în lista factorilor contribuitori la deces s-au inclus înecul, boala coronariană și efectele buprenorfinei. Cu toate acestea, acești factori nu au fost considerați ca având o legătură directă cu cauza imediată a morții, care a fost stabilită ca fiind un „accident”.

Raportul a furnizat detalii și despre ultimele zile de viață ale actorului, indicând că, pe lângă ketamină și buprenorfină (utilizată în tratarea dependenței de opioide și în gestionarea durerii acute sau cronice), acesta a consumat și Tamoxifen pentru a pierde în greutate, medicamente antidiabetice și acadele cu nicotină.

Matthew Perry a murit pe 28 octombrie, într-un jacuzzi din propria casă

Matthew Perry a fost un actor canadian-american cunoscut în special pentru interpretarea lui Chandler Bing în celebrul sitcom Friends”. Perry a avut o carieră prolifică în televiziune și film, fiind implicat în numeroase proiecte de succes.

Pe lângă activitatea în domeniul filmului, el obișnuia să vorbească adesea despre provocările sale personale legate de dependența de substanțe. De-a lungul timpului, el a venit în sprijinul campaniilor de conștientizare și tratament al dependenței.

Certificatul de deces, obținut de mai multe publicații, inclusiv E! News, dezvăluie că actorul a murit la ora locală 4:17 p.m. sâmbătă, 28 octombrie, fiind găsit inconștient în cada cu hidromasaj.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton