; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Kim kardashian kanye west.jpg

Noi detalii incendiare despre divorțul dintre Kim Kardashian și Kanye West

20 April 2021

Ultimele detalii care apar în presă despre Kanye West și Kim Kardashian par să anunțe un divorț furtunos, în ciuda liniștii de până acum legată de despărțirea celor doi.

Divorțul dintre Kanye West și Kim Kardashian nu a luat prin surprindere pe nimeni, având în vedere că certurile dintre ei se accentuaseră în ultimul an. Cu toate acestea, apropiații lor credeau că există încă speranțe de împăcare, pentru că cei doi s-au luptat intens pentru relația lor. 

La începutul anului însă, Kim Kardashian a pornit pregătirile actelor pe care le-a și depus in instanță în luna februarie, pentru a divorța de rapper, după o căsătorie care a durat aproape 7 ani.

Cu toate că lucrurile păreau să meargă bine între ei, liniștea lor pare să anunțe o furtună între cei doi. PageSix scrie că rapperul ar fi extrem de supărat despre informațiile apărute în presă cu privire la divorțul lor. Kanye West este deranjat de perspectiva prezentată în tabloide, conform căreia Kim Kardashian divorțează de el și că ea a depus prima actele în instanță. Mai mult, artistul ar fi spus că abia acum observă ce influență are clanul Kardashian în media:

„De fapt, el a spus timp de un an că el și Kim nu au nimic în comun, exceptând copiii, și că el a vrut divorțul. A făcut toate eforturile pentru a încerca să își salveze căsnicia', a declarat o sursă pentru PageSix.

Aceeași sursă a adăugat că rapperul a lăsat-o pe ea „să depună mai întâi actele de divorț pentru a-i oferi demnitate.'

În urmă cu câteva zile, Kanye West a răspuns solicitării de divorț intetată de mama copiilor lui. Potrivit actelor obținute de TMZ, cei doi au conventi să aibă custodie comună a celor patru copii: North, Chicago, Saint și Psalm. În ciuda faptului că au fost de acord asupra custodiei comune, Kim va avea copiii în cea mai mare parte a timpului și este posibil să stabilească un program, care ulterior va trebui aprobat și de către instanță,

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare