; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gina pistol asia express

Noi detalii despre sezonul 4 „Asia Express”. Ce vedete ar putea participa

23 April 2021

Fără îndoială show-ul „Asia Express' de la Antena 1 a fost marele absent al grilei de primăvară. 

Din cauza pandemiei, dar și a faptului că Gina Pistol a născut, filmările au fost amânate pe o perioadă îndelungată. Se pare însă că producătorii emisiunii au reluat de curând planurile, iar pregătirile sezonului 4 „Asia Express' au început. 

Preselecțiile posibilelor vedete participante au început deja, mai mult se pare că în mediul online circulă deja o listă cu posibile celebrități pe care le-am putea vedea anul acesta în competiție. 

Potrivit click.ro, printre concurenți se află mai multe vedete ale postului Antena 1, dar și vedete care au mai participat la alte reality-show-uri de la alte posturi concurente. Numele vehiculate ar fi Andreea Antonescu (care a participat atât la „Ferma vedetelor' de la Pro TV, cât și la „Survivor România' la Kanal D), Connect-R, Shift, cuplul Juno și Jo (pe care până de curând i-am urmărit în serialul Pro TV „Profu') și Pepe.

Cine o va înlocui pe Gina Pistol în noul sezon „Asia Express'

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară în urmă cu aproape două luni și, din acest motiv, nu va mai fi gazda noului sezon „Asia Express'. Chiar dacă Antena 1 nu a oferit până în prezent informații oficiale despre numele persoanei care o va înlocui pe Gina Pistol, există câteva persoane despre care se spune că ar avea mari șanse să prezinte viitorul sezon „Asia Express'.

Potivit aceleiași surse pe lista celor care i-ar putea lua locul Ginei Pistol se află: Dorian Popa, Oase, Speak și Răzvan Fodor, toți foști concurenți din primele trei sezoane.

Când vor începe filmările sezonului patru „Asia Express' 

Inițial filmările ar fi trebuit să aibă loc în toamna anului trecut, lucru imposibil din cauza pandemiei, cât și a restricțiilor impuse la nivel global.

„Se discută în continuare, sunt foarte multe detalii de pus la punct, pentru că este o emisiune la care se muncește jumătate de an. Este greu, dar nu imposibil, se depun toate eforturile pentru a putea să se filmeze un nou sezon, a declarat o sursă citată de Click.

Primul sezon Asia Express a fost filmat în Vietnam, al doilea sezon – în Sri Lanka și India, iar în cel de-al treilea sezon concurenții au avut de străbătut ruta Filipine – Taiwan.

Filmările vor dura câteva săptămâni, și este foarte posibil ca Asia Express sezonul 4 să revină pe micul ecran chiar din toamna acestui an, acest lucru fiind extrem de asteptat de fani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare