Homepage  / Vedete străine

Noi detalii despre relația dintre Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti. „E mult mai mult decât o aventură” 

Noi detalii despre relația dintre Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti. „E mult mai mult decât o aventură” 
7

de Roxana Mirea,

Au ieșit la iveală noi detalii despre relația amoroasă dintre Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti. Lucrurile devin din ce în ce mai serioase între actorul, în vârstă de 48 de ani și modelul, în vârstă de 25 de ani. 

Leonardo DiCaprio are o relație serioasă cu Vittoria Ceretti 

Leonardo DiCaprio are o nouă doamnă în viața lui – și devine ceva serios, potrivit Page Six. Surse au declarat pentru publicație că actorul, în vârstă de 48 de ani, are o relație cu modelul Vittoria Ceretti, în vârstă de 25 de ani. 

Cuplul a fost văzut la mai multe întâlniri în SUA și în alte țări în ultimele luni, ceea ce a stârnit speculații cu privire la faptul că ar fi avut o aventură de-o vară. Cu toate acestea, o sursă apropiată cuplului a declarat că este vorba despre o adevărată relație, nu doar de o aventură. 

Au petrecut destul de mult timp împreună în ultimele câteva luni și se bucură să se cunoască la un nivel mai profund”, împărtășește sursa. DiCaprio și Ceretti au fost văzuți pentru prima dată în public într-un club din Ibiza, Spania, pe 9 august. 

Starul din „Titanic” și frumoasa italiancă au fost văzuți într-o înregistrare video obținută de Page Six sărutându-se și petrecând împreună în electrizantul club Hï Ibiza. DiCaprio părea să se distreze de minune, în timp ce Ceretti dansa seducător cu el. 

La câteva săptămâni după ce s-au distrat în clubul spaniol, cei doi au decis să se îndrepte spre California pentru o întâlnire mult mai liniștită. DiCaprio și Ceretti au fost văzuți mâncând înghețată și bând cafea cu gheață în timp ce se aflau în Santa Barbara. 

Leonardo DiCaprio, mai îndrăgostit ca niciodată. În ce ipostaze incendiare a fost surprins cu iubita luiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Ar exista o conexiune între Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti 

Un martor ocular susține că a observat o „vibrație” între cei doi în timpul întâlnirii din 22 august. „Felul în care vorbeau unul cu celălalt. … Puteai simți energia”, a declarat martorul pentru Page Six.  

De atunci, Leonardo DiCaprio și Vittoria Ceretti și-au continuat povestea în Marea Britanie. Un martor ocular i-a văzut pe cei doi participând împreună la Vogue World: Londra. „Leo și Vittoria au stat de vorbă și au dansat împreună toată noaptea. Din câte se pare, povestea lor de dragoste este mult mai mult decât o aventură trecătoare”, a declarat un martor.  

O altă sursă spune că DiCaprio a fost văzut chiar susținând-o pe Ceretti în timp ce aceasta defila pe podiumurile de la Săptămâna Modei de la Milano. 

Modelul a fost căsătorită anterior cu DJ-ul Matteo Milleri, stabilit la New York. DiCaprio, la rândul său, a avut ultima dată o relație de lungă durată cu actrița Camila Morrone, dar s-au despărțit în august 2022, după patru ani de relație. 

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton