Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_170216_Next Star6 Ed4_0070

Noi demonstrații de talent, joia aceasta, la “Next Star”

2 March 2016

Joi, de la ora 20.30, la Antena 1, Dorian era să cadă în cap, pe scena de la Next Star', iar Pepe a vorbit în grecește cu o fetiță care nu știe românește.

[Not a valid template]

Demonstrații de talent susținute cu emoție și curaj joi, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a show-ului Next Star', la Antena 1. Una dintre cele îi aparține lui Alin, un puști nevăzător care practică escalada. Performanța sa de a se cățăra pe traseele destinate sportivilor profesioniști, ajutat doar de indicațiile antrenorului, îi va impresiona până la lacrimi pe Alina Eremia, Pepe, CRBL și Dorian Popa, cei patru jurați ai show-ului.

Tot joi, vine la Next Star' Denisa, o fetiță de opt ani și jumătate, care face un spectaculos număr de acrobație cu eșarfele. Numărul ei îl sperie pe Dorian Popa, însă nu atât de tare cât să-l facă să renunțe la ideea de a încerca' eșarfele atârnate de tavan. Și, în timp ce le verifică, este la pas să cadă în cap, în mijlocul scenei.

În aceeași ediție, vine Selini, o fetiță de zece ani, care cântă în limba greacă. Cum fetița nu vorbește decât în grecește, juraților li s-au cam împleticit limbile, încercând să găsească o cale de comunicare cu acest copil. O idee mai ușor pare să-i fi fost lui Pepe care, cu această ocazie, își va testa cunoștințele de limba greacă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare