Homepage  / Vedete româneşti

Un nou conflict în tabăra Faimoșilor. Jador și Roxana Nemeș și-au aruncat vorbe dure: „Degeaba faci bani!”

Un nou conflict în tabăra Faimoșilor. Jador și Roxana Nemeș și-au aruncat vorbe dure: „Degeaba faci bani!”
6

de Cristina Țapu,

Atmosfera devine din ce în ce mai tensionată la „Survivor All Stars”. Pare să nu treacă o zi fără ca Jador să fie implicat în confruntări cu colegii de echipă sau cu adversari. De această dată, în cea mai recentă ediție, Jador și Roxana Nemeș au fost protagoniștii unui schimb acid de replici. Iată detaliile!

Conflict de proporții între Roxana Nemeș și Jador

Cei doi artiști au schimbat replici aspre în fața publicului, ignorând complet camerele de filmat. Cântărețul i-a reproșat vedetei că nu aduce niciun beneficiu echipei când participă la probele de pe traseu, iar aceasta l-a insultat în mod direct.

Roxana Nemeș a considerat comportamentul lui Jador lipsit de politețe și l-a numit „țăran”. Deși Jador și-a exprimat dorința de a se retrage din concurs după aceste cuvinte, în cele din urmă a decis să continue și să intre în competiție.

survivor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Vrei să știi părerea mea sinceră? Ești praf pe traseu! N-ai adus niciun punct de când ești aici”, i-a spus Jador colegei sale, Roxana Nemeș. Artista nu a stat prea mult pe gânduri și i-a oferit un răspuns pe măsură. „Degeaba faci bani, dacă ești țăran! Lipsă de educație…”, a replicat Roxana Nemeș.

Jador a fost implicat în numeroase altercații cu colegii săi de echipă

Telespectatorii au remarcat faptul că Jador are un temperament coleric și că adesea intră în conflict cu coechipierii săi. Zanni, Ștefania Stănilă, iar acum Roxana Nemeș au fost persoanele care l-au deranjat până acum pe concurentul determinat să obțină marele premiu pus la bătaie în Republica Dominicană.

Conform informațiilor apărute în presă, Jador este concurentul care câștigă cei mai mulți bani pentru participarea sa la emisiune. Se zvonește că artistul ar primi nici mai mult, nici mai puțin de 10.000 de euro pentru fiecare săptămână pe care o parcurge în jungla din Republica Dominicană. Rămâne de văzut dacă Jador își va schimba strategia și va deveni mai diplomat pe parcurs.

Andreea Tonciu și Elena Ionescu au fost eliminate din competiție

Până în prezent, Andreea Tonciu și Elena Ionescu au părăsit competiția, fiind eliminate în primele două săptămâni de concurs. Elena consideră că experiența Survivor a fost una intensă, dar plăcută, în timp ce Andreea Tonciu este de părere că jungla dominincană este un mediu în care doar cei puternici pot rezista până la capăt.

Fosta asistentă TV a recunoscut că nu s-a putut adapta condițiilor, oricât de mult a încercat. Așadar, Andreea a fost eliminată după o săptămână în concurs, dar pentru participare a primit 6.000 de euro, potrivit celor de la Cancan.

Sursă foto: PRO TV

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton