; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noi concurenți pe „Insula iubirii” Nicoleta și Cătălin vin pe „Insulă” începând cu ediția din seara aceasta

Noi concurenți pe „Insula iubirii”: Nicoleta și Cătălin vin pe „Insulă” începând cu ediția din seara aceasta

19 June 2017

Cel de-al optulea episod al emisiunii „Temptation Island – Insula iubirii', care va fi difuzat luni, 19 iunie, de la ora 20:30 va aduce o noutate atât pentru telespectatori, cât și pentru concurenții de pe insulă. După ce Cosmin cu Maria au plecat acasă împreună, făcându-și planuri de nuntă, un nou cuplu sosește în Thailanda.

Nicoleta (28 de ani) casier, și Cătălin (26 de ani), manager la o firmă de jocuri de noroc, sunt din Cluj Napoca, au o relație de doi ani, dar se cunosc și sunt prieteni de 12 ani.

Amândoi au urmărit primele sezoane ale emisiunii și spun că s-au înscris și au participat la casting pentru că, în primul rând le-a plăcut mult „Insula iubirii' și pentru că își doresc să arate că  'noi am reacționa altfel decât restul concurenților care au fost în sezoanele trecute. Nu cred că noi, într-un timp atât de scurt ne-am combina cu alți oameni', spune Nicoleta. După cum declară chiar ei, relația lor este frumoasă, se sfătuiesc mereu în orice privință, iau decizii împreună, se iubesc și își doresc să se căsătorească.

„Cred că noi o să rămânem la stadiul de prieteni cu ispitele și, clar, ne vom întoarce împreună', au spus ei înainte de a ajunge pe insulă, venind în Thailanda tocmai pentru că au încredere totală unul în celălalt.

Au primit cu zâmbetul pe buze toate sfaturile lui Radu, inclusiv pe acela care le spunea că Thailanda și testul de aici reprezintă mai mult decât o vacanță și distracție.

Amândoi spun că limita lor, peste care nu ar putea trece în relație, este sărutul cu o ispită. Cum se vor integra cei doi în grupurile deja formate, cum vor interacționa cu colegii de insulă și cu ispitele și cum se va derula povestea lor în Thailanda, telespectatorii Antena 1 vor vedea începând de luni, 19 iunie, de la ora 20:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare