; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Survivor romania 2021

Noi concurenți la Survivor România 2021. Și Războinicii, și Faimoșii au colegi noi

25 February 2021

În ediția de joi seara, și Războinicii și Faimoșii de la Survivor România 2021 primesc o veste extraordinară: li se alătură colegi noi. Membrii celor două echipe sunt în delir când primesc vestea de la Daniel Pavel. 

Venirea unor colegi noi poate să mai aplaneze din certurile tot mai dese care au apărut în rândul celor două echipe din cauza oboselii generată de plecarea mai multor concurenți în ultimele două săptămâni. 

Astfel, după ce echipele lor se măresc, concurenții pornesc la joc cu alt tonus, cu o alta motivație. Un alt motiv pentru care dau totul pentru a ieși învingători pe traseu este reprezentat de recompensă, potrivit kanald.ro. După ce Daniel Pavel le-a arătat ce vor primi dacă ies învingători, Jador era mai-mai să leșine de bucurie. 

Traseul este unul cu adevărat spectaculos, iar ambele echipe par a se descurca foarte bine având în vedere concurenții noi care ii ajută.

La sfârșitul jocului de recompensă au parte de o altă competiție și anume una de perspicacitate unde Războinicii și Faimoșii se vor distra de minune de răspunsurile date. La întrebarea “câte cuvinte pe minut spune o femeie”, evident ca bărbații au început să gesticuleze și să râdă.

Astfel, ediția din 25 februarie a emisiunii Survivor România 2021 se arată a fi una foarte interesantă. 

Show-ul Survivor România 2021 poate fi urmărit de joi până vineri, de la 20.00, la Kanal D.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare