; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MV5BYjRlYWQwMTMtMmI0MC00NTBiLWEwMWItZTNjNDk0N2VmZmY3XkEyXkFqcGdeQXVyMTkxNjUyNQ@@._V1_

Noi cazuri de covid pe platouri la serialul „Recrutul”

21 December 2020

Serialul „Recrutul', cu Nathan Fillion (difuzat și în România, de AXN), și-a modificat programul filmărilor, după ce pe platouri au reapărut câteva cazuri de Covid-19, informează deadline.com. 

 

Îndrăgitul serial ABC „Recrutul', cu Nathan Fillion în rolul lui John Nolan, cel mai în vârstă polițist începător de la Poliția din Los Angeles, își va reduce zilele de filmări programate pentru luna decembrie, în urma unor noi cazuri de Covid-19 în echipă, descoperite în urma unui test screening făcut pe platouri. 

Planurile pentru al treilea sezon din serialul produs de eOne și ABC vor trebui astfel refăcute, echipa fiind nevoită să ia o pauză de la filmări mai devreme decât s-ar fi gândit. „Așteptăm cu nerăbdare ca în 2021 camerele de filmare să ruleze la viteză maximă, așa cum era planificat', a declarat un purtător de cuvânt al producției pentru deadline.com. 

Aceste noi cazuri de contaminare vin după ce, în octombrie, patru membri ai echipei de producție au fost confirmați ca având coronavirus, ceea ce a dus, atunci la o curățare profundă a platoului de filmare. Sezonul trei din „Recrutul', care îi are în distribuție, alături de Nathan Fillion, pe Mekia Cox, Titus Makina Jr. și Richard T. Jones, trebuia să se lanseze pe 3 ianuarie. De curând s-a alăturat distribuției și Brandon Routh, cunoscut din „Superman revine' (2006), „Scott Pilgrim împotriva tuturor' (2010) și „Legends of Tomorrow' (2016). Acesta îl va juca pe Doug Stanton, un veteran ale cărui convingeri fac vâlvă la secția de poliție. 

Alexi Hawley, creatorul serialului „Recrutul', declarase luna aceasta că sezonul al treilea va aduce modificări în structura serialului și în atitudinea polițiștilor din secție. El a spus că noile episoade vor avea în vedere conversațiile actuale din Statele Unite despre acțiunile poliției, în lumina noii mișcări Black Lives Matter și a uciderii lui George Floyd în mai și a adăugat că lucrează cu Arisha Hatch și echipa de activiști de la Color of Change pentru a pleda pentru drepturile persoanelor de culoare.  

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare