; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Free guy

Noi amânări sunt anunțate în lumea cinematografică. Anul acesta nu vom vedea „Moarte pe Nil” și „Free Guy”

06 November 2020

Studiourile Disney au anunțat o nouă actualizare a calendarului premierelor lor, amânând, de data aceasta „Moarte pe Nil', cu Gal Gadot și Armie Hammer, și comedia de acțiune „Free Guy', cu Ryan Reynolds și Jodie Comer. 

Cea mai recentă programare pentru „Free Guy', în care un tip (Ryan Reynolds) descoperă că e personaj într-un joc video pe cale să fie închis pentru totdeauna, era fixată pentru 11 decembrie. „Moarte pe Nil', noua ecranizare după Agatha Christie regizată de Kenneth Branagh, urma să se lanseze pe 18 decembrie. Deocamdată se știe doar că acestea s-au amânat, fără un nou termen. „Crima din Orient Express' (2017), ecranizarea anterioară realizată de Kenneth Branagh după celebra scriitoare, a fost un uriaș succes de box office, încasând 350 de milioane de dolari în toată lumea (la un buget de 55 de milioane). 

Singura premieră permisă pentru anul 2020 a rămas, până în momentul de față, „Wonder Woman 1984', care ar trebui să aibă premiera de Crăciun. Printre premierele încă nedislocate de pandemie se află și titluri mai puțin răsunătoare, precum animația „The Croods: A New Age', a cărei intrare în cinematografe e programată pentru 25 noiembrie, comedia horror „Freaky', cu Vince Vaughn și Kathryn Newton, cu premiera pe 13 noiembrie, și drama „Promising Young Woman', cu Carey Mulligan, programată tot de Crăciun, pe 25 decembrie. 

Cinematografele din Statele Unite, în special cele din Los Angeles și New York, au fost obligate să se închidă din cauza pandemiei, doar 50% dintre ele rămânând deschise, Potrivit Comscore.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare