; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Film Review Mission Impossible Fallout

Noi acuzații împotriva lui Tom Cruise! Actorul e banuit de falsitate

22 December 2020

În urmă cu câteva zile o înregistrare audio cu Tom Cruise făcea înconjurul lumii. Actorul țipa la membrii echipei de filmare a peliculei „Mission Impossible 7', amenințându-i că vor fi concediați dacă nu respectă măsurile de igienă și distanțare. 

Se pare că acum actorul e bănuit de falsitate și minciună. Cea care îi aduce aceste acuzații este actrița Leah Remini. Într-o scrisoare deschisă aceasta îl acuză pe Cruise că a înscenat întregul moment doar pentru a obține publicitate.

 Leah Remini a făcut parte din Biserica Scientologică – din care face parte și Tom Cruise – și a fost o apropiată a acestuia pe întreaga durată cât a fost membru al acestei organizații.

„Lui Tom nu îi pasă de familiile membrilor din echipa de filmare. Totul este pentru publicitate. Tom nu crede în valorile familiei. Adică, este ireal cum cineva poate să creadă acest lucru. Pun pariu că Tom a avut scris acest moment pentru el și că și-a pus asistentul de la Biserica Scientologică să îl înregistreze și să îl dea publicității. A auzi un actor bogat cu o putere imensă adresându-se așa echipei sale este un semn de slăbiciune și indică o persoană cu mare probleme. Nu este doar o ieșire a unui actor nesimțit. Tom Cruise pretinde că îi pasă dacă unele persoane îl critică. Toți știu că este pentru publicitate, toți știu cum este Tom de fapt și ce crede de fapt Tom', spune Leah Remini.

 

Mai mult decât atât actrița a spus că, potrivit unor documente pe care le-a obținut, liderul Bisericii scientologice, David Miscaviage, a declarat că întreaga pandemie este o farsă.

Leah Remini a fost și ea introdusă în scientologie la 9 ani, alături de mama ei, însă a părăsit cultul în 2013 și chiar a ajuns să joace în serialul-documentar Scientology and the Aftermath unde investighează și dezvăluie partea întunecată a acestei mișcări religioase.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare