; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noemi, declarații uimitoare despre fostul soț, Mihai Mitoșeru „Nu știu dacă fericirea lui sunt eu”

Noemi, declarații uimitoare despre fostul soț, Mihai Mitoșeru: „Nu știu dacă fericirea lui sunt eu”

08 July 2021

Noemi Dragomir și Mihai Mitoșeru au divorțat după 13 ani de căsnicie, dar continuă să fie unul alături de celălalt în cele mai importante momente din viața lor. De curând, fosta soție a vedetei TV a fost prezentă la ziua de naștere a acestuia, scrie click.ro.

Marți, pe 6 iulie, Mihai Mitoșeru a împlinit 46 de ani, iar acesta a fost prilejul perfect pentru ca prietenii lui să îi organizeze o petrecere-surpriză.

Deși toată lumea se aștepta ca la eveniment să vină noua iubită a vedetei tv, surpriza serii a fost apariția la petrecere a fostei soții, Noemi Dragomir. Aceasta a făcut și primele declarații de la divorțul de Mitoșeru.

Noemi Dragomir: „Sunt convinsă că într-un final își va găsi fericirea'

Mihai este tipul cu care mi-am petrecut 13 ani, o foarte mare perioadă din viață, care m-a făcut foarte fericită, mă făcea să râd, nu mă uitam la ceas, nu știam cum trece timpul. Îi doresc tot binele din lume, să fie fericit, să se liniștească. Sunt sigură că ușor, ușor a început să se liniștească. Cea mai mare dorință pentru el este să își găsească fericirea și cred că înțelege ce vreau să spun, poate dincolo de mine. Nu știu dacă fericirea lui sunt eu, dar sunt convinsă că într-un final își va găsi fericirea', a spus Noemi, la Kanal D.

„Nu sunt fericit acum, dar o să fiu!', a răspuns Mihai Mitoșeru când a fost întrebat dacă, în momentul actual, și-a găsit fericirea.

Camelia Mitoșeru: „Îmi pare rău că s-a ajuns aici!'

Aflată și ea la petrecere, Camelia, mama lui Mihai Mitoșeru, încă mai speră ca fiul ei să se împace cu fosta soție, Noemi, și chiar să-i ofere un nepot.

„Să dea Dumnezeu să fie bine, să fie sănătos și, dacă Noemi nu îl mai iubește, să îl iubească altă fată. Îmi pare rău pentru că s-a ajuns aici, eu am ținut foarte mult la Noemi, am considerat-o fata mea și mă doare sufletul pentru că îi văd cum se îmbrățișează, cum se pupă, cum ea vine la onomastica lui, el la onomastica ei. Să dea Dumnezeu să își găsească și ea un suflet bun și el la fel, pentru că are o vârstă. Îmi doresc un nepot de la el, trebuie să aibă un copil pentru că eu o să dispar și trebuie să nu fie singur pe fața pământului. Mă doare, numai mamă să nu fii, mă doare pentru amândoi. Mihai e totul pentru mine', a declarat Camelia Mitoșeru.

Sursa foto: Libertatea, Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare