; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jean Marie_Boursicot

Noaptea Devoratorilor de Publicitate … în cifre!

16 October 2014

40 de țări în care rulează an de an și 300.000 de entuziaști din toate colțurile lumii care devorează într-o noapte cultul publicității la unison. 100 de orașe se înscriu anual în turneu și 33 de ani s-au scurs de la prima noapte albă închinată spoturilor publicitare de top. 60 de naționalități diferite comunică, în 7 ore de program, în limba universală a advertisingului.

Așa arată în cifre Noaptea Devoratorilor de Publicitate, ajunsă în 2014 la cea de a 19-a ediție, mai intensă, mai autentică și mai antrenantă ca oricând!

Cinefilul Jean-Marie Boursicot avea doar 3 ani când s-a îndrăgostit iremediabil de tot ce înseamnă cinematografie. La vârsta de 28 de ani, în anul 1981, a imaginat și creat conceptul numit „Noaptea Devoratorilor de Publicitate', un eveniment care a ajuns să cucerească sute de mii de oameni din lumea întreagă, de la Vladivostok și New York, până la Praga, Singapore, Insulele Mauritius, Hong Kong sau Sydney. Boursicot a ajuns în Cartea Recordurilor pentru colecția sa de 700.000 de filme publicitare, ce crește constant cu câte 10.000-20.000 de clipuri în fiecare an.

Jean-Marie_Boursicot

Peste 40 de țări și 300.000 de „devoratori' de pretutindeni sărbătoresc an de an într-o atmosferă unică arta de a face publicitate, de a transmite un mesaj, de a trezi emoții autentice și de a deschide o fereastră către lumea întreagă.

De ce se reunesc anual sute de mii de fani ai Noptii Devoratorilor de Publicitate' pentru 7 ore de program interactiv? Pentru că experiența înseamnă reclame cu adevărat bune, muzică ce trezește simțurile și surprize neașteptate mereu pe placul publicului.

Imi plac reclamele spectaculoase, distractive, cu situații imprevizibile, momente care te mișcă și actorii atipici. Acest eveniment nu este o lecție de marketing, este un moment cinematografic nemaipomenit de care trebuie să te bucuri!', spunea Boursicot.

Șirul momentelor memorabile se pierde ușor la Noaptea Devoratorilor de Publicitate 2014, pe data de 7 noiembrie, la Sala Polivalentă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare