; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noapte indigo lungu si godoroja

„Noapte Indigo – Jazz, Blues and more”, în această seară, în direct, la TVR 2

30 April 2015

TVR 2 a programat joi seară, de la ora 20.10, o ediţie specială a emisiunii „Noapte Indigo – Jazz, Blues and more' în transmisiune directă din Studioul 3 al Televiziunii Române.

 noapte-indigo-lungu-si-godoroja

În ziua în care pe plan internaţional este celebrată Ziua Internaţională a Jazz-ului', Mike  Godoroja şi Florian Lungu sunt gazdele unui program muzical maraton' de aproape două ore.

Iubitorii muzicii bune se vor bucura de un program variat, cu piese muzicale valoroase interpretate de mari nume, dar şi de momente de excepţie în memoria lui Johnny Răducanu.

Câţiva dintre participanţii la această ediţie specială sunt: Berti Barbera, Hanno Hofer, Snaco, Irina Popa&The Sinners, Jazzapella, Rareş Totu&The Midnight Sun, Mike Godoroja&Blue Spirit, George Baicea, Nicu Paţoi, Marcian Petrescu&Trenul de Noapte, Dixieland Jazz Band (din Sibiu), Big Band-ul Radio.

Actorul Ion Caramitru şi pianiştii Dan Grigore şi Dan Ardelean se numără printre invitații speciali ai emisiunii.

Este pentru prima dată când şi în România este marcată Ziua Internaţională a Jazz-ului', după ce, în 2011, UNESCO a stabilit data de 30 aprilie ca ziua în care, pe plan mondial se sărbătoreşte acest gen muzical.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare