; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Noah Wyle   The Librarians

Noah Wyle („Bibliotecarii”) are serial nou: „Perfect Citizen”

07 March 2017

Actorului Noah Wyle (45 de ani) îi place pe micul ecran: a bătut palma cu postul CBS, pentru un episod-pilot. Este vorba despre un serial dramatic intitulat „Perfect Citizen', anunţă variety.com, în care actorul va fi protagonistul.

„Cetăţeanul perfect' din titlu va fi Deck (Wyle), fost angajat în cadrul NSA (Agenţia Naţională de Securitate americană), care devine whistleblower (informator) într-un scandal internaţional.

Noah Wyle

În timp ce jumătate din ţară în consideră erou, iar jumătate – trădător, Deck se angajează la o firmă de avocatură din Boston, încercând să o ia de la capăt. Din echipa care va realiza serialul face parte scenaristul Craig Turk, care a fost producător şi scenarist al producţiilor de televiziune „Boston Legal', „Soţia perfectă' şi „Medici în Santa Monica'.

Wyle a jucat, în ultimii ani, în serialele „Falling Skies'/„Asediu din ceruri' (2011 – 2015, dat la noi de TNT) şi „Bibliotecarii' (2014 – prezent). La noi, „Bibliotecarii' este dat de postul Diva, din noiembrie ajungând la sezonul 3.

În acest al treilea sezon, Wyle a debutat ca scenarist (a scris un episod; în plus, a şi regizat 2). La americani, „Bibliotecarii' va continua cu sezonul 4, anul viitor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare