; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

EsSSiLwW4AIxMy0

A patra amânare! Lansarea filmului „No Time to Die” se lasă așteptată

22 January 2021

Mai durează ceva timp până când lumea va reveni la normalitate, iar producătorii lungmetrajului „No Time to Die' din seria James Bond au decis să amâne pentru a patra oară premiera ultimului film care îl are pe Daniel Craig în rol principal. 

Motivele care stau la baza deciziei au în calcul și faptul că cinematografele din întregaa lume rămân închise în primele luni ale lui 2021. Decizia companiei de productie MGM de a amâna pentru a patra oară lansarea a fost dată pe pagina de Twitter oficială a francizei James Bond.  

În consecință lansarea este amânată cu încă 6 luni! Reprogramată inițial pentru 2 aprilie, premiera este acum stabilită pe 8 octombrie 2021. 

„No Time to Die' este cel mai scump film al francizei. În ultima peliculă a lui Daniel Craig în rolul lui James Bond au fost investiți 250 de milioane de dolari. 

Inițial lungmetrajul trebuia să ajungă pe marile ecrane în noiembrie 2019. După prima amânare, filmul urma să aibă premiera în Marea Britanie pe 12 noiembrie şi în America de Nord pe 20 noiembrie. Și în cele din urmă, cea de-a treia amânare era programată pentru luna aprilie a acestui an. 

 

S-a discutat ca pelicula să fie cumpărată de o platformă de streaming

Amânarea peliculelor pe marile ecrane a provocat o adevărată bătălie a platformelor de streaming. Apple, Netflix şi alte platformese gândesc la posibilitatea de a achiziţiona ultimul film James Bond în care va juca Daniel Craig,  „No Time to Die’,  care urma să fie lansat în aprilie, scrie Variety.

Producătorul peliculei, studioul MGM, ar fi pierdut potrivit publicației menționate între 30 și 50 de milioane de dolari din cauza amânărilor. 

Bloomberg a anunţat prima dată despre aceste discuţii, care au fost subiectul zilei la Hollywood. Alte studiouri, precum Paramount şi Sony, au adunat zeci de milioane de dolari din vânzarea filmelor precum Greyhound', Coming 2 America' şi Without Remorse' platformelor de streaming.

Nu comentăm zvonuri. Filmul nu este de vânzare. Lansarea filmului a fost amânată până în aprilie 2021 pentur a păstra experienţa din sală a spectatorilor', a declarat un purtător de cuvânt al MGM pentru Variety. 

Chiar și așa se pare că MGM ar fi dispuși să vândă producția pentru suma de 600 de milioane de dolari, un preț mult prea mare pentru o platformă de streaming. „No time to die’ a fost prima peliculă care și-a amânat premiera din cauza pandemiei, iar producătorii se gândesc serios la ofertele primite

 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare