; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Niurka îi critică pe Levy şi pe Bracamontes

08 September 2010

Cunoscută pentru limba ei ascuţită, actriţa Niurka Marcos, pe care o ştiţi din telenovela Salome', îi critică pe colegii de breaslă, William Levy şi Jaqueline Bracamontes, protagoniştii serialului Predestinaţi' de la Acasă.

.

Niurka Marcos, Jacqueline Bracamontes şi William Levy

Se pare că a fost suficient un singur incident ca Niurka să se revolte împortiva lui Levy.

Niurka este supărată pe faptul că, acum câteva luni, Levy nu a salutat-o într-un restaurant şi, de atunci, nu ezită să-l critice de fiecare dată când are ocazia. Recent, ea a spus că actorului îi place să trăiască din scandaluri şi că povestea cu minora care îl acuză de agresiune sexuală este doar o invenţie ca să atragă atenţia asupra lui.

El spune că e actor şi că eu trăiesc din scandaluri, însă eu văd că şi el face la fel. Cred că şi-a dat seama că, dacă nu adaugă o poveste interpretării sale mediocre, nu are rezultate', a spus Niurka, citată de peopleenespanol.com.

Niurka o ia în vizor şi pe colega lui William Levy, Jaqueline Bracamontes, făcând-o anorexică: Când Levy a început telenovela Predestinaţi' alături de fata aia care părea anorexică, Jacqueline Bracamontes, de asemenea a existat o poveste că îşi înşală soţia cu ea', a continuat actriţa şi cântăreaţa de 42 de ani.

Niurka contestă şi calităţile actoriceşti ale lui Levy spunând că este doar un chip frumos, şi că producătoarea Carla Estrada l-a cooptat în distribuţia serialului Predestinaţi' numai pentru că arată bine.

Carla Estrada a spus că nu o intersează că nu este actor, că faţa şi corpul fac totul. Aceasta este concepţia pe care o are ea despre un actor, însă o astfel de carieră durează puţin', a concluzionat Niurka.

.

Şi William Levy ce zice?

La rândul lui, Levy ripostează şi spune că Niurka ar trebui să-şi ţină gura închisă şi să nu mai declare că trăieşte din scandaluri şi că este un înfumurat. Nu mi s-a urcat faima la cap. Cumva nu vreau să dau interviuri aşa cum spune o colegă de-a mea care vorbeşte aiurea?', a spus actorul în vârstă de 30 de ani, citat tot de peopleenespanol.com.

De asemenea, William Levy a negat faptul că s-a căsătorit în secret. Nu este adevărat, în ziua în care se va întâmpla acest lucru, o voi face public. Viaţa mea sentimentală este foarte liniştită în acest moment, mă simt bine pe toate planurile' .

Levy este foarte emoţionat ca a început filmările la telenovela El triunfo del amor', în care face pereche din nou cu Maite Perroni (după Iubire cu chip rebel'). Mă bucur să lucrez din nou. Am acordat mult timp copiilor şi teatrului, era cazul să mă apuc din nou de lucru', a zis actorul.

Telenovela în care poate fi văzut Levy în prezent, Predestinaţi', are marele final la Acasă pe 17 septembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare