; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nikolaj Coster Waldau

Nikolaj Coster-Waldau: „Ar fi o pierdere de vreo 100.000 de dolari. Asta nu se va întâmpla”

06 October 2017

La începutul lui septembrie, am aflat că, pentru a mai scăpa de fanii care vor neapărat să știe cum se va termina totul, HBO va filma mai multe finaluri pentru ultimul sezon din „Urzeala tronurilor' / „Game of Thrones'.

Abia a trecut o lună și știrea începe deja să se erodeze. Pentru Daily Mail, Nikolaj Coster-Waldau, interpretul lui Jaime Lannister, a explicat de ce HBO „nu va filma mai multe finaluri': „Credeți că asta se poate întâmpla? Mie mi se pare stupid. Ei știu cât de mult costă să filmezi. Nu o să arunce nimeni la gunoi 100.000 de dolari pe zi pentru niște filmări care nu se vor folosi niciodată. Asta nu se va întâmpla'.

Într-un fel, poate că Nikolaj Coster-Waldau are dreptate. Dar pe de altă parte, Variety a dezvăluit recent că HBO ar putea aloca 15 milioane de dolari pentru fiecare din cele șase episoade care vor încheia „Urzeala tronurilor'. Așa că, bani ar fi…

Anul trecut, întregul scenariu al sezonului 7 a fost furat și a apărut pe net. Iar după valul de piraterie, HBO e gata să-și ia toate măsurile de precauție.

Sezonul 8 din „Urzeala tronurilor' nu are încă o dată oficială a premierei.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare