; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nikki se joacă de-a „Tânăr şi neliniştit”

29 June 2011

După ce şi-a panicat fanii din toată lumea, anunţând că este foarte posibil să renunţe „Tânăr şi neliniştit', Melody Scott Thomas a semnat pentru noi sezoane.

După 25 de ani de filmări pentru serialul „Tânăr şi neliniştit', interpreta lui Nikki Newman a avut câteva momente de îndoială, scriind pe Twitter că a ajuns la concluzia că e momentul să ia o pauză.

Motivul? A devenit bunică, fiica ei Jennifer dând naştere unor gemeni.

„Am ajutat-o o perioadă cât am putut de mult. Când am aflat că va avea gemeni, m-am gândit cum aş putea să o ajut mai bine pentru că se chinuie. Şi mi-a venit ideea de a părăsi serialul „Tânăr şi neliniştit', a povestit Melody Thomas Scott (55 de ani).

Nu e prima dată când actriţa are astfel de intenţii: Melody a mai vrut să părăsească serialul, în 2007, când soţul ei, Edward Scott, unul dintre producătorii serialului „Tânăr şi neliniştit', a plecat la un post concurent.

„Atunci actriţa era supărată că nu va mai lucra cu soţul ei. Totuşi nu a părăsit echipa pentru că şi-a negociat salariul', au declarat apropiaţii ei, potrivit soapcentral.com.

Recent, producătorii de la „Tânăr şi neliniştit' i-au liniştit însă pe fani: „Melody va face parte din serial în continuare. O iubim pe Melody, e unul din sufletele serialului, nu vă îngrijoraţi, se va întoarce', a scris „Entertainment Weekly'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare