Homepage  / Vedete străine

Nikki Reed și Ian Somerhalder au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița din Twilight a născut acasă. Primele declarații

Nikki Reed și Ian Somerhalder au devenit părinți pentru a doua oară. Actrița din Twilight a născut acasă. Primele declarații
7

de Roxana Mirea,

Nikki Reed a devenit mamă pentru a doua oară! Actrița din „Twilight” a născut acasă un băiețel perfect sănătos, iar ea și soțul ei, Ian Somerhalder, sunt în culmea fericirii. Nikki Reed a făcut primele declarații despre naștere.

Nikki Reed a născut pentru a doua oară

Bebelușul lui Nikki Reed a venit pe lume! Actrița din „Twilight” a născut cel de-al doilea copil al ei și al lui Ian Somerhalder, „în urmă cu câteva săptămâni”. Actrița a adus pe lume un băiețel. Nikki Reed, în vârstă de 35 de ani, a oferit joi, prin intermediul Instagram, o imagine, după ce a născut acasă, numind-o „una dintre cele mai frumoase zile din viața [ei]”.

Înainte de a-i mulțumi moașei sale, Reed a continuat: „[S-a] născut acasă, în apă și înconjurat de dragoste, într-o clipă inima mea s-a dublat ca mărime.”

„Acum câteva săptămâni, i-am urat bun venit fiului nostru în ceea ce pot descrie ca fiind una dintre cele mai frumoase zile din viața mea. S-a născut acasă, în apă și înconjurat de dragoste, într-o clipă inima mea s-a dublat ca mărime. După cum știți cu toții, am niște limite foarte puternice când vine vorba de social media, mai ales când are legătură cu copiii mei și ceea ce aleg să dezvălui lumii. Am vrut să aflați vestea de la mine, așa că pot să vă mulțumesc în avans pentru că onorați aceste limite și pentru gândurile foarte pozitive, pline de bunătate și iubire”, a scris Nikki Reed, pe Instagram.

Actrița și-a șocat urmăritorii de pe Instagram când a publicat o fotografie cu burtica de graviduță, în ianuarie, după „ani de visare, manifestare și rugăciune”. Vedeta, pe atunci însărcinată, a scris: „2023 sărbătorind viața. … Atât de multă dragoste. Ce cadou.”

Actorul din „Vampire Diaries”  a făcut un anunț la rândul său la momentul respectiv. „Tot ce mi-am dorit de când eram mic a fost să am o familie mare”, a scris în dreptul aceleiași imagini Reed, însărcinată. „Mulțumesc, Nik, pentru că mi-ai oferit acest dar. RUNDA A DOUA, IATĂ-NE AICI!!!!!

Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc acestui om incredibil pentru darul vieții și al iubirii, pentru că este cea mai incredibilă mamă și muncește atât de mult pentru a face visele să devină realitate!!!”, a mai declarat Somerhalder, adăugând că nu există „nimic mai frumos” decât familia.

InStyle Golden Globe After Party 2017Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Reed și Somerhalder au devenit părinți pentru prima dată în iulie 2017, când s-a născut fiica lor, Bodhi, acum în vârstă de 5 ani. Cei doi actori s-au căsătorit în aprilie 2015, în California.

Sursa foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton