; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nikita reloaded, în această seară la “Mondenii”

12 November 2012

Dacă aţi crezut că aţi scăpat de cea mai cântăcioasă fată de cartier, ei bine v-aţi înşelat. Nikita a revenit în România, special să participe la X Factor', să le demonstreze la toţi fanii şi fanele' ce înseamnă muzica plină de muzicalitate'. Să ştie toată lumea că s-a întors Nikita.

Rămânem în zona artistică şi aflăm că Maia Morgenstern este în suferinţă. Nu, nu i s-a întâmplat nimic rău. Ba din contră, a câştigat… la loto. În loc să se bucure că şi-a umplut conturile cu câteva milioane de dolari, actriţa vreă să scăpe de povara acestor bani, de teamă să nu-i aducă nefericirea.

Nefericit este şi ghidul care le însoţeşte pe Fetele Bune în diferite locuri, pentru a le oferi o porţie de cultură. De această dată, cele trei graţii au plecat la plimbare prin oraş cu maşina. Din păcate pentru ghid, la volanul automobilului se află Sânzi.

Când nu face trafic onest, rachetzul monden se mai şi distrează. Aflat în faţa unui club, în care vrea să pătrundă, devine suspect. Bodyguardul miroase' că ceva nu e în regula cu el.

Dacă vreţi să aflaţi ce, nu rataţi Mondenii' luni, 12 noiembrie, de la ora 21:45, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare