; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicollette a dat în judecată „Neveste disperate”

06 April 2010

Actriţa Nicollette Sheridan – interpreta frumoasei Edie Britt din serialul „Neveste disperate' – l-a dat în judecată pe producătorul serialului, cerând daune de 20 de milioane de dolari, relevă „People'.

Actriţa pretinde, în actele depuse la tribunalul din Los Angeles, că Marc Cherry, producătorul serialului a lovit-o peste faţă pe platourile de filmare şi că a creat un mediu de muncă ostil comportându-se abuziv şi violent. Producătorul ar fi venit la rulota actriţei pentru a-şi cere iertare, însă Sheridan s-a plâns şefilor de la ABC şi, imediat, relaţiile dintre ea şi producător au devenit şi mai proaste.

Actriţa susţine că nu e singura care a „beneficiat' de comportamentul violent al producătorului, acesta comportându-se foarte urât şi cu Teri Hatcher după ce aceasta s-a plâns şefilor de la ABC. „Sper că Teri să moară lovită de o maşină', ar fi spus Cherry.  Reprezentanţii postului declară însă că plângerile sunt neîntemeiate.

Pentru că personajul ei a fost omorât anul trecut, pentru a o putea scoate pe actriţă din distribuţie, Sheridan se plânge că a avut pierderi financiare de milioane de dolari. Ea era plătită cu 250.000 de dolari pe episod.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare