; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Oana Cuzino 1

Nicolle Stănese vine sâmbătă la “Ce se întâmplă, doctore?”

25 February 2016

Sâmbătă, de la ora 10.30, Oana Cuzino revine cu cea de-a doua ediție a noului sezon Ce se întâmplă, doctore?', în care va porni o numărătoare a caloriilor și vom afla de ce nu trebuie să ne ferim întotdeauna de dulce.

În același timp, în emisiunea de săptămâna aceasta va fi explicată și legătura dintre mâncare și energia solară. Sâmbătă dimineață nu vor lipsi nici discuțiile despre parenting și se va face referire, cu precădere, la copiii mai mici de doi ani.

Nicolle Stanese

Invitata Oanei Cuzino va fi Nicolle Stănese, gazda celui mai dulce show culinar, „Bake Off România', care va începe luni, la Pro TV, de la ora 20.30, și, împreună, cele două vor discuta despre parenting și vor analiza o etapă esențială în dezvoltarea copilului, perioada 0-2 ani. Una în care, din păcate, mamele și tații pun accent deosebit pe aspectele biologice, când, de fapt, emoțiile sunt în plină formare în acest interval.

Despre toate aceste subiecte, dar și multe alte informații despre sănătate, sâmbătă, de la 10.30, la Ce se întâmplă, doctore?'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare