; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicolle Stanese, Bake Off Romania(1)

Nicolle Stănese, gazda unei noi emisiuni tip cooking show, „Bake Off” (Pro TV)

10 September 2015

PRO TV a achiziționat formatul „Bake Off' (titlul original „The Great Bake Off') de la BBC Worldwide. Varianta locală a show-ului, „Bake Off România', va fi difuzată în primăvara anului 2016.

Nicolle Stanese, Bake Off Romania(1)

Emisiunea va fi prezentată de Nicolle Stănese, care le va fi alături celor 12 concurenți participanți. Concurenții își vor demonstra talentul în arta cofetăriei, într-un decor de poveste, în fața unui juriu format din experți în domeniul cofetăriei și patiseriei.

Bake Off Romania (1)

Ne bucurăm să consolidăm portofoliul PRO TV cu un nou show de mare anvergură, recunoscut la nivel internațional. Potențialul acestui format este dovedit, stabilind recorduri de audiență și reușind să crească popularitatea acestui domeniu și interesul pentru această frumoasă artă, cofetăria. Suntem încântați să adăugăm show-ul Bake Off lângă programele noastre de top, un format care vine în completarea binecunoscutului și apreciatului MasterChef, oferind o competiție unică, dominată atât de emoție și tensiune, cât și de originalitate și precizie.', a declarat Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

BBC Worldwide a acordat licența de producție a formatului în 20 de țări, precum Africa de Sud, Franța, Australia, Italia, Polonia, Belgia, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Olanda, Finlanda, Ucraina și Germania.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare