; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_DSC1187

Nicoleta şi Iuliana Luciu, primele concurente ale noii emisiuni „Asia Express”, de la Antena 1

02 November 2017

Surorile Luciu sunt primele vedete care vor intra în show-ul de aventură, „Asia Express', anunțat de postul Antena 1.

 

Potrivit unui comunicat de presă, show-ul va fi difuzat în primăvara anului 2018. Surorile Luciu spun că sunt foarte curioase de cum va decurge această experiență.

Probabil mulți vor spune că au venit în acest show pentru competiție, pe noi ne bucură faptul că pentru prima oară suntem împreună și vom face ceva amândouă. Până acum viața ne-a pus în fața multor situații limită, dar întotdeauna le-am înfruntat separat. De data asta vom fi o echipă!', a declarat Nicoleta Luciu.

 „M-am gândit de ce mi-ar putea fi frică, dar mi-am dat seama că în viață am întâlnit tot felul de „șerpi', așa că sunt hotarâtă să fac față oricărui moment. Știu că Nicoleta e mult mai înțelegătoare, dar la fel de bine știu că va urla și va țipa mult mai mult decât mine J. Cred că va fi o experiență din care vom învăța foarte multe lucruri și abia aștept să văd cum ne vom putea descurca cu un singur dolar pe zi. Chiar va fi o provocare', povestește Iuliana.

          „ Asia Express' este un show de televiziune în cadrul căruia 7 cupluri de vedete pornesc într-o călătorie prin Asia, în încercarea de a-și depăși limitele și de a câștiga marele premiu de 30.000 de euro. Fiecare echipă trebuie să se descurce cu un singur dolar pe zi, așa că depinde exclusiv de calitățile și de abilitățile lor cum reușesc să parcurgă trasee lungi, unde reușesc  să se cazeze sau să găsească adapost peste noapte și ce reușesc să mănânce. Vietnam-Laos-Cambodgia-Thailanda este traseul pe care cele 7 cupluri de vedete sunt nevoite să îl parcurgă în această aventură. Spre deosebire de orice alt reality de acest gen, „Peking Express' reușește să pună într-adevăr la încercare limitele celor care îi acceptă provocarea.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare