Homepage  / Vedete româneşti

Nicoleta Nucă și Alex Ursache s-au despărțit după o relație de șapte ani. Cei doi erau logodiți: „Ne-am dat seama că ne-am îndepărtat”

Nicoleta Nucă și Alex Ursache s-au despărțit după o relație de șapte ani. Cei doi erau logodiți: „Ne-am dat seama că ne-am îndepărtat”
11

de Cristina Țapu,

O nouă despărțire neașteptată are loc în showbizul românesc! Nicoleta Nucă și Alex Ursache au pus punct unei relații de lungă durată. Chiar dacă artista a vorbit în repetate rânduri despre planurile lor de viitor, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Nicoleta a făcut publică despărțirea prin intermediul contului ei de Instagram, anunțând că ea și Alex nu mai sunt împreună.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache s-au despărțit după șapte ani de relație

Nicoleta Nucă și-a luat rămas bun de la partenerul său de viață. Decizia de a merge pe drumuri diferite a fost luată în mod amical, după ce au trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună. Cei doi erau logodiți, iar toți prietenii se așteptau să ajungă în fața altarului, însă acest lucru nu se va mai întâmpla.

De-ce-vor-Nicoleta-Nuca-si-iubitul-ei-sa-se-mute-definitiv-din-Romania.-Cand-si-unde-va-avea-loc-nunta-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Artista a anunțat despărțirea prin intermediul unui mesaj pe care l-a distribuit pe contul personal de Instagram și a subliniat că nu va oferi alte detalii despre motivele care au contribuit la separarea lor, deși erau logodiți.

„Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă într-un final ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat. A fost o relație frumoasă și pasională, în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase”, a scris Nicoleta.

„Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră și la respectul reciproc pe care ni-l purtăm, însă vreau să știți că am rămas prieteni și că ne vom susține reciproc în continuare. Pe plan profesional vom mai lucra împreună, cel puțin temporar”, a transmis artista pe pagina personală de Instagram.

Cum s-au cunoscut Nicoleta Nucă și Alex Ursache

Alex Ursache, un membru al comunității artistice, și-a întâlnit fosta partenera, Nicoleta Nucă, la aniversarea unei colege de breaslă. De-a lungul timpului, el a colaborat și cu alte artiste remarcabile, printre care se numără Irina Rimes, Ana Baniciu și Raluka.

„Ne-am cunoscut la ziua de naștere a unui artist din România, eu știind totuși că lui îi place de mine, adică auzisem, fiindcă în lumea mică a showbizului circulă vorbele și auzisem de această atracție, s-o numim așa, a lui față de mine. Ulterior, ne-am cunoscut și a devenit totul reciproc. Nu cred în dragoste la prima vedere și nici el nu crede, într-adevăr, ne-am plăcut, ulterior ne-am cunoscut și abia atunci a intervenit dragostea”, povestea Nicoleta Nucă.

Cererea în căsătorie a avut loc în anul 2021 într-un cadru feeric pe malul Bosforului, iar Nicoleta Nucă părea să aștepte cu nerăbdare momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă. Din păcate, povestea lor nu are un final fericit, iar Nicoleta și Alex au decis, de comun acord, să pornească pe drumuri separate după o relație care a durat aproximativ șapte ani.

Sursă foto: Instagram Nicoleta Nucă

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton