; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

COVER Nicoleta NUCA Castele de nisip mic

Nicoleta Nucă a lansat single-ul “Castele de nisip”

31 May 2016

Nicoleta Nucă a lansat, de curând, o piesă nouă cu un sound diferit față de cele cu care artista și-a obișnuit fanii, Castele de Nisip'. Melodia a fost compusa de GEØRGE, Marius Dia, Mădălin Roșioru și Theea Miculescu.

COVER Nicoleta NUCA Castele de nisip

„Mi-a plăcut Castele de nisip' de la început, tocmai pentru că sună diferit faţă de piesele pe care le-am lansat până acum şi mi se potriveşte ca stil. Mă bucur să prezint această piesă fanilor mei şi sper să le placă. Şi împreună să o facem hit', a declarat cântăreaţa.

Nicoleta Nuca TCDU

Videoclipul piesei a fost filmat la mare, la Costinesti, în regia lui Khaled Mokhtar, iar Nicoleta apare în ipostaze sexy.

Filmările pentru Castele de nisip' au avut loc la mare, însă, în loc să mă bucur de soare şi de căldură, au fost 5 grade. În afară de acest aspect, am lucrat cu o echipă profesionistă', a povestit Nicoleta.

NicoletaNuca23 - small

Castele de nisip' a fost cântată în premieră de Nicoleta Nucă pe 7 mai, la Arenele Romane, în deschiderea concertului Carlas Dreams. În următoarea perioadă, Nicoleta Nucă susține concerte în toată țara și lucrează în studio pentru piese noi.

Vedeţi aici videoclipul Castele de nisip':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare