; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu, Cove si Liviu Varciu

Nicoleta Luciu, Xonia, Liviu Vârciu şi Cove gătesc la „Cireaşa de pe tort” | FOTO

29 October 2014

Cele patru vedete se întrec săptămâna aceasta pentru laudele maestrului bucătar Horia Vîrlan, dar şi pentru titlul de cea mai bună gazdă, la Cireaşa de pe Tort, de la ora 19.30, de joi până duminică.

 [Not a valid template]

Nicoleta Luciu, Xonia, Liviu Vârciu şi Gabriel Coveşeanu (Cove) nu au o misiune simplă, ci trebuie să respecte tema celei de-a treia săptămâni a emisiunii şi să gătească specialităţi din „bucătăria altor popoare'.

Xonia va deschide serile internaţionale la Cireaşa de pe Tort, joi, 30 octombrie, de la 19.30. Cântăreaţa a ales să pregătească pentru invitaţi un meniu specific chinezesc, iar cina se va încheia cu o surpriză muzicală, în compania lui Anthony Icuagu.

Săptămâna culinară continuă cu Nicoleta Luciu, care s-a aventurat să gătească specialităţi libaneze, în timp ce weekendul este prilej de mare petrecere pentru Liviu Vîrciu şi Cove. Vârciu îşi va delecta invitaţii sâmbătă seara cu un meniu spaniol şi voie bună românească, iar Cove încheie săptămâna în ritmuri orientale, cu preparate turceşti şi dansuri exotice interpretate de Jasmine, care a fost invitată special în emisiune.

Pe Xonia, Nicoleta Luciu, Liviu Vârciu şi Cove îi puteţi urmări săptămâna aceasta la „Cireaşa de pe Tort', de joi până duminică, de la 19.30, la Prima TV.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare