Homepage  / Articole

Nicoleta Luciu, soţie supusă în „Iubire şi onoare”

Nicoleta Luciu, soţie supusă în „Iubire şi onoare”

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_19859" align="alignleft" width="300" caption="Nicoleta, în rol de arăboaică"][/caption]

Nicoleta Luciu revine în lumina reflectoarelor MediaPro Pictures într-un rol de arăboaică în noua telenovelă de la Acasă, „Iubire şi onoare”.

Proaspăt întoarsă din vacanţa petrecută în Croaţia alături de iubitul ei, Zsolt Csergo, şi de fiul lor Zsolt Jr., Nicoleta trebuie să intre în pielea personajului Soraya, a doua soţie a unui arab bogat pe nume Aziz.

Soraya este o femei credincioasă şi supusă bărbatului ei, ceea ce pentru Nicoleta reprezintă un rol aparte, un rol incitant, diferit de tot ceea ce a interpretat până acum.

Vedeta a mărturisit că “Soraya este o femeie deosebită, iar soţul ei îşi petrece foarte multe nopţi cu ea, fapt care o înrăieşte şi mai mult pe prima lui soţie. Este o femeie umilă, în stare de orice sacrificiu pentru el, desi Aziz nu este tocmai bărbatul ideal”.

Înainte de vacanţă, Luciu a fost la Bodrum, unde a filmat câteva secvenţe foarte dificile, dar vedeta spune că timpul petrecut în Turcia a ajutat-o să îşi înţeleagă mai bine personajul şi regulile lumii în care trăieşte acesta. ”Nu e deloc uşor să fii femeie în lumea arabă. Trebuie să respecţi strict regulile Coranului, să-ţi respecţi bărbatul, indiferent de comportamentul lui, şi să îi faci acestuia copii, ” a adăugat Nicoleta.

În această seară, postul Acasă va difuza de la ora 22.30, în cadrul “Poveştirilor de noapte” o şedinţă foto incendiară cu Nicoleta Luciu realizată în Bucureşti şi pe plajele însorite din Turcia.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton