; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu șochează în mediul online. Cum arată vedeta după intervențiile estetice

10 June 2021

Nicoleta Luciu a hotărât în urmă cu câțiva ani să se retragă din lumina reflectoarelor pentru a se dedica vieții de familie, însă niciodată nu a încetat să aibă grijă de aspectul ei fizic.

De la prima sa apariție TV, Nicoleta Luciu a fost admirată de public pentru frumusețea sa, însă de multe ori a fost criticată pentru intervențiile estetice exagerate. De când a hotărât să se retragă la Miercurea Ciuc, alături de soț și copii, Nicoleta Luciu a rămas activă în mediul online unde împărtășește momente din viața ei. Nicoleta încearcă din răsputeri să se mențină, iar bisturiul a fost marele ei ajutor pentru ca vârsta din buletin să nu fie observată pe chipul său.

Vedeta a fost victima unor noi controverse, după ce a fost dur criticată de cei care o urmăresc fiind acuzată că a exagerat cu intervențiile.

 

'Nu te mai recunosc, păcat!', 'Nu erai frumoasă naturală? Ai vrut să fii și tu ca toate copilele!', 'Eu nu mai știu cine ești!', au comentat anumite persoane în mediul online, în timp ce alții, la pol opus, i-au luat apărarea „Nu-mi vine să cred câte răutăți citesc aici.'

 Vezi galeria foto >

Nicoleta Luciu face naveta săptămânal la București pentru intervențiile estetice, dar și pentru alte proceduri cum ar fi epilarea definitivă, botox sau acid hialuronic, scriu cei de la profm.ro. Una dintre cele mai șocante intervenții la care a apelat Nicoleta Luciu este cea de alungire a dinților, pentru că nu era mulțumită de forma acestora. 

 

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare