; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu1_rsz

Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan vor prezenta „Nunţi de poveste”, la Prima TV

13 February 2015

Nicoleta Luciu se alătură din această primăvară echipei Prima TV şi va prezenta, din 24 februarie, emisiunea „Nunţi de poveste', alături de Denis Ştefan.

[Not a valid template]

În fiecare ediţie a emisiunii, două „Nunţi de poveste' vor intra în competiţie pentru premiul cel mare, iar Nicoleta şi Denis vor fi maeştri de ceremonii. Ei vor face echipă cu naşii şi vor încerca să câştige pentru tinerii însurăţei o săptămână de miere într-o locaţie exotică.

Nicoleta Luciu a fost până acum model, asistentă TV, actriţă sau invitată în diverse emisiuni de televiziune, iar acum va prezenta noua emisiune de la Prima TV.

Subiectul show-ului este pe placul Nicoletei, care în 2012 şi-a organizat propria nuntă cu Zsolt Csergo, bărbatul alături de care are patru copii. „Abia aştept să văd cum va reacţiona publicul. Am emoţii, însă sunt convinsă că vom face treabă bună. Mă bucur să lucrez alături de o echipă de profesionişti, de la care am multe de învăţat', spune Nicoleta.

Denis Ştefan îi face concurenţă serioasă Nicoletei Luciu la „Nunţi de poveste'. „Mă bucur să fac parte din echipa Prima TV, de care mă leagă multe amintiri frumoase. Suntem ca în familie', spune Denis. „Abia aştept să fiu din nou alături de Nicoleta, o bună prietenă cu care am colaborat de minune până acum. Le-am pregătit multe surprize şi sunt convins că ne vom distra foarte bine împreună'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare