; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu și-a serbat ziua de naștere în pat

13 September 2011

Nicoleta Luciu, însărcinată cu tripleți, și-a sărbătorit ieri ziua de naștere alături de familie și prieteni, iar cel mai frumos cadou a fost primit dimineața, în momentul în care fiul ei i-a spus „La mulți ani', a povestit vedeta la „Poveștiri adevărate', la Acasă.

„Fiul meu, Zsolt, mi-a spus primul La mulți ani. A venit la mine azi dimineață, m-a luat de gât și m-a pupat. A fost un sentiment minunat! Mă gândesc că la anul pe vremea aceasta va fi petrecere mare. Eu și Zsolt Jr. suntem născuți în septembrie, iar Kim, Karoly și Kevin se vor naște în aceeași lună', a spus Nicoleta Luciu.

„Mă bucur că s-a nimerit să-mi sărbătoresc ziua de naștere însărcinată cu tripleții. Dacă cineva mi-ar fi zis că pe vremea asta voi avea tripleți, n-aș fi crezut', a povestit fericită viitoarea mămică.

Petrecerea a început din weekend

Startul petrecerii s-a dat în weekend, cu prietenii și rudele apropiate Nicoletei Luciu, cu casa plină de copii. „Pot să spun că îmi sărbătoresc ziua de naștere de când stau la pat, pentru că de atunci am început sa primesc vizite. Dar e bine, pentru că așa timpul trece mai repede', a spus Nicoleta.

Viitoarea mămică a primit multe cadouri, printre care multe flori și torturi: „Zsolt mi-a adus un buchet mare de flori de toamnă și un cadou surpriză, pe care îl voi primi după naștere, la cererea mea. Am mai primit sporul casei, uleiuri și lumânări parfumate, tablouri 3 în 1 pentru tripleți', a detaliat Nicoleta.

Kim, Kevin și Karoly sunt așteptați

Cumpărăturile pentru tripleți au fost deja demarate, momentul nașterii micuților Kim, Kevin și Karoly apropiindu-se cu pași repezi. A sosit chiar și căruciorul: „Este roșu cu negru, foarte frumos. E în stil balcon, o să stea unul lângă altul, iar Kim la mijloc, protejată de frățiorii ei', a spus Nicoleta.

„Săptămâna trecută am făcut comanda de țarcuri pentru copii, scoici pentru mașină, salteluțe, hăinuțe și tot ce este necesar pentru bebeluși. Au deja multe jucări, pentru că am păstrat și de la Zsolt, majoritatea în stare intactă', a povestit Nicoleta Luciu la „Poveștiri adevărate'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare