; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu, şedinţă foto sexi de Halloween

02 November 2010

Frumoasa Nicoleta Luciu a  raspuns provocării fotografului Mircea Netea şi a intrat în rolul unui vampir extrem de senzual.

Pentru interpreta Sorayei din telenovela Iubire şi onoare' care a recunoscut că este fascinată de filmul Interviu cu un vampir', şedinţa foto a fost un prilej de a interpreta un rol pe care şi-l dorea de mult. Întotdeauna am avut o atracţie pentru mitul vampirilor, mai ales după ce am vizionat filmul Interviu cu un vampir' unde Tom Cruise şi Brad Pitt fac două roluri de senzaţie. Scenariul a fost unul simplu – el, un vampir sângeros, vroia să ma transforme iar eu l-am rănit cu un pumnal care în poze apare însângerat. M-am transformat apoi în vampir şi a trebuit să exprim, prin intermediul imaginilor, foarte multă senzualitate', povesteşte Nicoleta.

Luciu a avut un machiaj special, a trebui să suporte şi ploaia la un moment dat, a pozat alături de un partener şi a fost atât de încântată de paianjenul pe care l-a purtat la gât, încât şi-ar fi dorit să îl păstreze.

Pozele au fost spectaculoase, mi-au plăcut foarte mult. Aş repeta oricând experienţa şi aş juca într-un film de acest gen.  De mic copil mi-au plăcut filmele cu vampiri, exorcizări, mistic, m-a atras această latură plină de mister', mărturiseşte frumoasa actriţă.

.

.

Iată câteva dintre fotografiile realizate la şedinţa foto:


Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare