; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu așteaptă naşterea tripleţilor

01 September 2011

Nicoleta Luciu, care a ajuns în a șaptea lună de sarcină, a stat de vorbă cu cei de la Acasă despre perioada pe care a petrecut-o numai în pat, în așteptarea copiilor. Ieri a avut loc o vizită la medic, unde Nicoleta a aflat că venirea pe lume a tripleților se apropie.

Întregul interviu va fi difuzat în această după-amiază, de la 16.30, în cadrul emisiunii „Poveștiri adevărate', prezentate de proaspătul tătic Dan Cruceru.

În exclusivitate, azi, de la 16.30, Acasă difuzează un material realizat de Dan Cruceru cu Nicoleta Luciu la cea mai recentă ecografie realizată de vedeta tv.

Telespectatorii Acasă vor afla că Nicoleta Luciu nu s-a internat, că își petrece tot timpul în pat, acasă și este foarte răsfătață de cei doi Zsolt din viața ei.

Ea va povesti cum a trecut prin ultimele luni de sarcină, cât mai are de stat acasă și unde a ales să nască, la ce greutate au ajuns cei trei bebeluși, dar și cum decurg pregătirile pentru naștere.

Un lucru este cert, Nicoleta Luciu a aflat de la medic că trebuie să stea în continuare în pat în așteptarea celor doi băieți și a fetiței ei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare