; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu se menţine în formă cu Kangoo Jumps

07 October 2010

Interpreta Sorayei din telenovela Iubire şi onoare' are un fizic de invidiat pe care şi-l întreţine mergând la sală, practicând Kangoo Jumps şi plimbându-se cu rolele în parc.

Când era cald mergeam săptămânal în parc, dar de când s-a făcut mai frig exersez pe balcon de 3-4 ori pe săptămână câte 20 de minute. Îmi place foarte mult să fac Kangoo Jumps. Mi se pare uşor, la îndemână şi arzi foarte mule calorii. De asemenea, amortizează impactul cu solul şi protejează articulaţiile şi încheieturile. Prefer mişcarea în aer liber şi profit de vremea frumoasă de câte ori am posibilitatea', a spus Nicoleta.

Mai mult, vedeta Acasă face mişcare şi când se află pe platourile de filmare din Buftea:  Mă plimb pe aleile din Buftea atunci când am pauză între secvenţe. În ultimul timp am început să fac mai mult sport pentru că îmi dă o stare de bine, dar şi un tonus bun. Atunci când sunt în parc şi fac Kangoo, copiii sunt primii care vin entuziasmaţi la mine şi le spun mamelor că vor şi ei', povesteşte Nicoleta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare