; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu se mărită cu Zsolt Cergo

19 April 2012

Nicoleta Luciu îşi botează, pe 21 aprilie, la Miercurea Ciuc, tripleţii născuţi pe 1 octombrie 2011: fetiţa Kim şi băieţeii Kevin şi Karoly. Vedeta de 31 de ani a povestit recent că tripleţii vor primi la botez câte un apartament de lux într-un complex rezidenţial construit de tatăl lor, Zsolt Cergo. Marea surpriză este însă alta: potrivit „Cancan', Nicoleta Luciu se mărită cu câteva ore înainte de botez, la primăria din acelaşi oraş, cu iubitul ei, Zsolt.

Peste 200 de oaspeţi sunt invitaţi peste weekend la Miercurea Ciuc (unde trăieşte iubitul Nicoletei), la bozetul bebeluşilor. Vedeta a povestit la postul Acasă că evenimentul va avea loc la aceeaşi biserică şi acelaşi restaurant la care a fost organizat şi cel pentru primul copil al cuplului, băieţelul Zsolt Jr.

Ceea ce nu li s-a spus însă invitaţilor este că vor fi şi oaspeţii petrecerii care marchează transformarea Nicoletei Luciu în dna Cergo. Potrivit Cancan', vedeta şi iubitul ei se vor şi căsători la Primăria din Miercurea Ciuc înainte cu câteva ore de botez, la ora 15.00, ceremonia fiind oficiată chiar de primarul oraşului.

Dacă despre cununia civilă, Nicoleta a păstrat tăcerea absolută, ea nu a fost zgârcită cu detaliile în privinţa botezului.

Doi dintre copii vor avea câte trei perechi de nași, iar unul două perechi. Toţi cei care au zis că vor să fie nași au putut face acest lucru”, a spus Nicoleta la Poveștiri adevărate'.

Vedeta şi iubitul ei au ales, ca meniu, o combinaţie între mâncarea românească şi cea ungurească: sarmăluţele cu mămăliguţă, friptura, aperitivele, ficatul de gâscă sau gulaşul vor putea fi savurate de invitaţi.

Mâncarea ungurească este preparată de un bucătar care vine special din Ungaria, iar multe dintre delicatese vor fi aduse de la Budapesta, într-un transport special.

Frumoasa mămică şi-a ales din timp şi ţinuta: ea a declarat pentru Libertatea' că va purta o rochie cu spatele gol, simplă, care este creaţia unei prietene apropiate.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare