; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu: Sărbători perfecte la Miercurea Ciuc

05 January 2011

Nicoleta Luciu şi-a petrecut vacanţa de iarnă la Miercurea Ciuc, „Polul Frigului' al României, împreună cu iubitul ei, Zsolt Csergo, micuţul Zsolt, rude şi prieteni dragi. Alături de ea a fost şi sora ei, Iuliana Luciu.

.

Noul An i-a adus Nicoletei un moment pe care şi l-a dorit de multă vreme – o petrecere în noaptea dintre ani în care să-i aibă alături pe cei mai apropiaţi oameni din viaţa ei:

„De Revelion am fost la Harghita Băi împreună cu familia şi foarte mulţi prieteni, în total vreo 40 de persoane. Noaptea de Revelion am petrecut-o la restaurantul hotelului unde am fost cazaţi. Am dansat, am cântat, ne-am distrat şi am mâncat fără restricţii şi totuşi cumpătat. Focul de artificii a fost impresionant şi, fiind în vârf de munte, puteam să vedem şi artificiile de la localităţile din vale. Copiii au avut şi ei petrecerea lor, în timpul căreia s-au jucat şi s-au uitat la desene animate, dar care a început mai devreme şi s-a terminat înainte de miezul nopţii', spune Nicoleta Luciu.

Şi vremea a fost de partea lor pentru că, înainte ca familia Nicoletei să plece în vacanţă, la Miercurea Ciuc a nins ca în poveşti.

„Am avut parte de privelişti frumoase, pentru că a nins foarte mult. De Crăciun am fost la Miercurea Ciuc şi am vizitat rudele de la ţară. I-am arătat lui Zsolt Jr. animalele domestice şi a fost încântat să dea de mâncare la iepuraşi', povesteşte vedeta Acasă.

„M-am reîntors acasă cu bateriile încărcate şi cu energie pentru începerea filmărilor la telenovela „Iubire şi onoare', a mai spus Nicoleta.

Noul sezon al telenovelei „Iubire si onoare' începe la Acasă luni, 24 ianuarie, la 20.30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare