; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu: „La noi acasă, în weekend, e mare distracție”

21 April 2013

Când vine vorba despre cei patru copii ai săi, Nicoleta Luciu se distanţează cu viteza luminii de imaginea sa publică şi se transformă într-o mamă responsabilă, interesată de sistemul de învăţământ, de cursuri şi activităţi utile pentru dezvoltarea celor mici.

Invitată în emisiunea „Jurnal pentru copii', prezentată de Sara și Radu,  duminica aceasta, de la 09.30, vedeta a povestit cum arată o seară perfectă de weekend în familia ei.

“La noi este ca pe stadion”

„În momentul în care vine tatăl lor este perioada de distracţie. Vine vinerea seara şi pleacă duminica. Zic atunci… mamă, e distracţie! Avem trei zile la dispoziţie când putem să ne distrăm. Pentru că el, când vine, face toate tâmpeniile pe care le poate face un copil: tăvăleală, sărit în pat, bătut cu perne, tamponat, alergat cu maşini prin casă. La noi este ca pe stadion', spune Nicoleta.

“Vreau ca aceşti patru copii ai mei să încerce câte puţin din toate”

Vedeta a mărturisit ce și-ar dori să știe cei 4 copii ai ei despre mama lor, când vor crește.

„Că i-am dorit foarte mult. Că mi-am dorit foarte tare familia. Că mi-am dorit foarte mult ca în momentul în care ei cresc să fie mândri de mama lor. Vreau ca aceşti patru copii ai mei să încerce câte puţin din toate. Să nu fie niciun domeniu din care să nu ştie absolut nimic….Să facă un instrument, canto, limbi străine. Şi încerc, pe cât posibil, să le fac viaţa uşoară', spune Nicoleta Luciu.

Din postura de mamă a 4 copii Nicoleta a povestit cum privește ea sistemul de învățământ din România.

Ar fi super să fie o grămadă de opţionale, la toate liceele, la toate şcolile. Să fie materiile de bază, 5-7 materii, şi restul să fie opţionale. Să se ducă toţi copiii de plăcere, cu gaşca la opţionale. Cam aşa se face în străinătate. Să aibă opţionale, de la cântat la un instrument, la ore de pian…opţionale pentru actorie, pentru dansuri, pentru ştiinţă, psihologie… Dar aşa, când le bagi pe gât 10-12 materii, ii obligi să înveţe la toate. Și, de multe ori, nici nu le folosesc…', mai spune Nicoleta Luciu.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare