; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu îşi sărbătoreşte ziua de naştere în Italia

Nicoleta Luciu: „Mereu am fost o fabrică de făcut bani” | Când revine la tv

19 February 2015

Nicoleta Luciu vine sâmbătă, de la 13:00, la Antena Stars și îi dezvăluie Florentinei Fântânaru principiile după care se ghidează în viață: atenția față de ceilalți și planificarea fiecărui pas pe care urmează să îl facă.

Nicoleta Luciu

Nicoleta recunoaște că este o fire foarte independentă, căreia nu îi place să dea explicații pentru felul în care cheltuiește banii, iar asta se datorează cu siguranță și faptului că și-a câștigat existența încă de când era foarte mică.

Eu întotdeauna am fost o fabrică de făcut bani', declară vedeta care și-a știut mereu valoarea și a început să aibă propriile venituri de la 15 ani.

Nicoleta Luciu își reproșează doar că nu și-a continuat studiile, dar este foarte mulțumită de viața ei.

Important e ce ai acasă, nu ce crede lumea', declară Nicoleta.

Care sunt viciile sale, cum i s-a schimbat viața de când s-a mutat din București, cum s-a comportat cu soțul ei atunci când căsnicia lor a traversat o perioadă foarte agitată și ce relație are cu tatăl ei, sâmbătă, de la 13:00, la „Dincolo de aparențe'.

Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan dau startul emisiunii „Nunţi de poveste', la Prima TV, de Dragobete, pe 24 februarie.

Nicoleta Luciu, Denis Stefan, Ioana Maria Moldovan si Dan Fintescu_Nunti de Poveste

Din 24 februarie, Nicoleta şi Denis lasă prietenia deoparte şi timp de două ore pe săptămână devin rivali în emisiune, încercând să pună la cale cea mai tare nuntă. Fiecare prezentator va complota alături de naşi pentru ca mirii să aibă seara visurilor lor, iar miza este mare, pentru că o singură nuntă poate primi premiul pus la bătaie în fiecare ediţie: o săptămână de miere de cinci stele în Turcia.

Juriul emisiunii va fi format din Ioana Maria Moldovan, care va critica vestimentaţiile alese şi Dan Finţescu, responsabil cu notele pentru divertisment. Pe lângă Ioana şi Dan, în fiecare ediţie se vor alătura juriului şi alte două vedete special invitate, care vor analiza în detaliu meniurile alese şi respectarea tradiţiilor.

„Fie ca cel mai bun să câştige', spune Nicoleta Luciu. „Sunt sigură că vom cuceri atât juriul, cât şi telespectatorii şi le vom oferi mirilor nunţi cu adevărat de poveste'.

Deşi este un gentleman, nici Denis nu se lasă mai prejos şi e hotărât să îi ţină piept Nicoletei: „Poate fi un singur învingător, însă cel mai important este ca lumea să se distreze, să oferim experienţe memorabile, iar cei de acasă să se simtă de parcă au fost ei înşişi parte din petrecere'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare