Homepage  / Vedete româneşti

Nicoleta Luciu, imagine rară cu sora ei, Iuliana Luciu. Ce mesaj a transmis actrița

Nicoleta Luciu, imagine rară cu sora ei, Iuliana Luciu. Ce mesaj a transmis actrița
13

de Roxana Mirea,

Nicoleta Luciu a publicat o imagine rară cu sora ei, Iuliana Luciu. În ultima perioadă, cele două nu au mai publicat fotografii împreună, motiv pentru care fanii au întâmpinat cu brațele deschise gestul Nicoletei.  

Nicoleta Luciu, imagine rară cu sora ei, Iuliana Luciu 

Nicoleta Luciu este o prezență discretă pe rețelele sociale, acolo unde publică imagini cu ea, da nu și cu familia ei. Așadar, fanii ei s-au bucurat atunci când ea a publicat o fotografie cu sora sa, Iuliana Luciua.  

Prin acea imagine, actrița a vrut să le mulumească internauților pentru urările de ziua ei de nume: „Vă mulțumesc pentru toate gândurile frumoase! La mulți ani Nicoleta Nicolae”. 

Nicoleta Luciu s-a retras din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani și s-a mutat la Miercurea Ciuc. De atunci, vedeta se ocupă exclusiv de creșterea celor patru copii pe care îi are cu Zsolt Csergo.

La polul opus, sora ei, Iuliana Luciu, încă apare pe micul ecran. În plus, ea s-a și reprofilat, fiind acum DJ. Numele ei de scenă este DJ Lucille şi mixează în cluburile de fiţe de pe litoralul românesc, dar şi în cluburi exclusiviste din întreaga lume. Chiar dacă are succes ca DJ, nu are de gând să renunțe la rolul de prezentatoare TV. 

Nicoleta Luciu, imagine rară cu sora ei, Iuliana Luciu Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Nicoleta Luciu, înainte de a deveni actriță și model 

Nicoleta Luciu este una dintre vedetele care nu mai necesită prezentare, fiind recunoscută și admirată în toată țara. Cariera ei s-a desfășurat pe diverse paliere, inclusiv ca actriță, model, și prezentatoare de televiziune, câștigând incontestabil admirația publicului. 

Înainte de a deveni celebră, Nicoleta Luciu s-a pregătit pentru o cu totul altă carieră decât cea pe care a abordat-o mai târziu. Potrivit propriilor mărturisiri, în tinerețe și-ar fi dorit să devină medic, motiv pentru care a urmat cursurile necesare pentru a avea o carieră ca asistentă medicală. 

„Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie. În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbizului, dar dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat”, a mărturisit aceasta. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton