; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu este fericită şi fără verighetă

17 January 2011

Nu mi-am făcut planuri de nuntă'

Nicoleta Luciu, carre a reluat din 10 ianuarie filmările la Iubire şi onoare' la Acasă, ne-a spus unde vrea să ajungă în noul an şi cum îi place să petreacă clipele în doi alături de iubitul ei Zsolt.

.

Nicoleta Luciu are de ce să fie mulţumită de anul care a trecut: Zsolt a mers singur, a început să vorbească şi pot să comunic mai mult cu el. Am avut prima vacanţă în care fiul meu a conştientizat ce s-a întâmplat pentru că a mai crescut. Şi am intrat într-un nou proiect, Iubire şi onoare', am filmat în locuri frumoase şi trăiesc povestea Sorayei', ne-a povestit ea.

Pe lista Nicoletei au mai rămas însă câteva dorinţe şi speră ca 2011 să i le îndeplinească. N-am avut timp să mai vizitez oraşul Las Vegas. Îmi e dor e America! Mai vrem să ajungem şi în Israel, unde avem şi prieteni', ne-a mărturisit ea.

Şi chiar dacă unele tabloidele au scris că Nicoleta şi iubitul ei, Zsolt Csergo, ajung mai mult ca sigur la altar anul acesta, frumoasa brunetă ne-a spus că încă nu mi-am făcut planuri'. Nicoletei îi este bine aşa şi se bucură de fiecare moment pe care îl petrece cu iubitul ei şi fiul lor de doi ani şi trei luni, care a început să vorbească, nu mai doarme în pătuţ şi merge la grădiniţă'.

.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare