Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu este fericită şi fără verighetă

17 January 2011

“Nu mi-am făcut planuri de nuntă”

Nicoleta Luciu, carre a reluat din 10 ianuarie filmările la “Iubire şi onoare” la Acasă, ne-a spus unde vrea să ajungă în noul an şi cum îi place să petreacă clipele în doi alături de iubitul ei Zsolt.

.

Nicoleta Luciu are de ce să fie mulţumită de anul care a trecut: “Zsolt a mers singur, a început să vorbească şi pot să comunic mai mult cu el. Am avut prima vacanţă în care fiul meu a conştientizat ce s-a întâmplat pentru că a mai crescut. Şi am intrat într-un nou proiect, “Iubire şi onoare”, am filmat în locuri frumoase şi trăiesc povestea Sorayei”, ne-a povestit ea.

Pe lista Nicoletei au mai rămas însă câteva dorinţe şi speră ca 2011 să i le îndeplinească. “N-am avut timp să mai vizitez oraşul Las Vegas. Îmi e dor e America! Mai vrem să ajungem şi în Israel, unde avem şi prieteni”, ne-a mărturisit ea.

Şi chiar dacă unele tabloidele au scris că Nicoleta şi iubitul ei, Zsolt Csergo, ajung mai mult ca sigur la altar anul acesta, frumoasa brunetă ne-a spus că “încă nu mi-am făcut planuri”. Nicoletei îi este bine aşa şi se bucură de fiecare moment pe care îl petrece cu iubitul ei şi fiul lor de doi ani şi trei luni, “care a început să vorbească, nu mai doarme în pătuţ şi merge la grădiniţă”.

.

Citeşte textul integral în revistă

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.
Loading...

Articole similare