Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este Albă ca Zăpada la “Serviciul Român de Comedie”

6 November 2013

Nicoleta Luciu este Alba ca ZapadaNicoleta Luciu se transformă pentru o seară în Albă ca Zăpada. Aceasta este invitata lui Toni Grecu în editia de astăzi, 6 noiembrie, de la 20.30, când îmbracă haine speciale şi se transformă în personaj de poveste.

Albă ca Zăpada de la SRC – emisiune nominalizată la Premiile TVmania – are o mare problemă cu cei 7 pitici: între aceştia s-a iscat un conflict, 3 dintre ei sunt ecologişti, iar 4 cianurişti, astfel că Albă ca Zăpada vrea să se mute în alt basm.

[Not a valid template]

Tot astăzi, la SRC, Albă ca Zăpada se întâlneşte cu Costel (Mihai Bobonete) şi Lovinia (Aniela Petreanu), care speră să rezolve problema ce-i macină de atâta vreme şi căreia nu reuşesc să-i dea de cap: cum să scape de excesul de păr. Albă ca Zăpada le oferă însă o soluţie: îi spune Loviniei să muşte din mărul fermecat, ceea ce se şi întâmplă. Lovinia leşină, doar că iubitul ei, Costel, nu o poate săruta pentru că aceasta a mâncat şaorma.

În cabinetul lui Traian Băsescu (Darie Valentin) se află în continuare nepoţica lui, lăsată în grijă la Cotroceni de Elena Băsescu. Preşedintele are o conversaţie telefonică cu Barack Obama, cu care dezbate problema colicilor la nou născuţi.

În serialul emisiunii ce-l are în prim plan pe Suleymazare (Cosmin Natanticu) lucrurile se precipită pentru ca boieroaica Evdochia (Loredana) e decisă să îşi salveze bărbatul.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare