; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu

Nicoleta Luciu este Albă ca Zăpada la “Serviciul Român de Comedie”

06 November 2013

Nicoleta Luciu este Alba ca ZapadaNicoleta Luciu se transformă pentru o seară în Albă ca Zăpada. Aceasta este invitata lui Toni Grecu în editia de astăzi, 6 noiembrie, de la 20.30, când îmbracă haine speciale şi se transformă în personaj de poveste.

Albă ca Zăpada de la SRC – emisiune nominalizată la Premiile TVmania – are o mare problemă cu cei 7 pitici: între aceştia s-a iscat un conflict, 3 dintre ei sunt ecologişti, iar 4 cianurişti, astfel că Albă ca Zăpada vrea să se mute în alt basm.

[Not a valid template]

Tot astăzi, la SRC, Albă ca Zăpada se întâlneşte cu Costel (Mihai Bobonete) şi Lovinia (Aniela Petreanu), care speră să rezolve problema ce-i macină de atâta vreme şi căreia nu reuşesc să-i dea de cap: cum să scape de excesul de păr. Albă ca Zăpada le oferă însă o soluţie: îi spune Loviniei să muşte din mărul fermecat, ceea ce se şi întâmplă. Lovinia leşină, doar că iubitul ei, Costel, nu o poate săruta pentru că aceasta a mâncat şaorma.

În cabinetul lui Traian Băsescu (Darie Valentin) se află în continuare nepoţica lui, lăsată în grijă la Cotroceni de Elena Băsescu. Preşedintele are o conversaţie telefonică cu Barack Obama, cu care dezbate problema colicilor la nou născuţi.

În serialul emisiunii ce-l are în prim plan pe Suleymazare (Cosmin Natanticu) lucrurile se precipită pentru ca boieroaica Evdochia (Loredana) e decisă să îşi salveze bărbatul.

Votează și TVmania te premiază!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare