Homepage  / Vedete româneşti

Cum a apărut Nicoleta Luciu după ce soțul ei a rupt tăcerea despre divorț. Imaginea publicată în mediul online

Cum a apărut Nicoleta Luciu după ce soțul ei a rupt tăcerea despre divorț. Imaginea publicată în mediul online
12

de Roxana Mirea,

Au existat zvonuri potrivit cărora Nicoleta Luciu și soțul ei ar avea probleme în căsnicie. Nu a durat mult și Zsolt Csergo a reacționat și a spus cum stă treaba în mariajul lor. Iată cum a apărut Nicoleta Luciu, după declarațiile făcute de soțul ei. 

Nicoleta Luciu, apariție după ce soțul ei a vorbit despre divorț 

Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună patru copii. În ultima perioadă, în spațiul public s-au perindat diverse zvonuri potrivit cărora cei doi s-ar afla la un pas de divorț. Omul de afaceri de la Miercurea Ciuc a clarificat totul și a vorbit deschis despre mariajul cu frumoasa actriță. 

Nu este nimic adevărat. La fiecare șase luni apar astfel de informații fără nicio dovadă, incredibil. Nu v-ați săturat că de 15 ani apar astfel de informații fără nicio dovadă. Este foarte deranjantă treaba asta și ne afectează pe noi, dar mai ales pe familiile noastre. Avem patru copii, suntem bine. Locuim tot în Miercurea Ciuc, viața nu este mai liniștită decât în Capitală, este la fel. Suntem bine cu toții, și noi, și copiii”, a declarat afaceristul pentru Cancan.ro. 

Nicoleta Luciu va petrece Crăciunul împreună cu tatăl său. Vedeta și-a iertat tatălIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

După declarațiile soțului ei, Nicoleta Luciu, în vârstă de 43 de ani, a avut o apariție pe rețelele sociale.  

În urmă cu puțin timp, bruneta a publicat o fotografie pe Instagram. Din imagine se poate observa că merge cu trenul, însă nu a oferit detalii despre destinația în care merge, potrivit protv.ro. 

Succesul Nicoletei Luciu pe micul ecran 

Nicoleta Luciu, care a debutat „pe sticlă” în 2002, în emisiunea matinală a lui Horia Brenciu de la Antena 1, a produs un fenomen mediatic fără precedent în România. 

A apărut în nenumărate pictoriale sexy, a făcut prima pagină a ziarului „Libertatea” de zeci de ori, iar transferul la Pro TV şi, apoi, la Acasă TV, unde a jucat în mai multe telenovele, i-au consolidat brandul de sex-simbol.  

În iunie 2002, Nicoleta Luciu intra în televiziune, la Antena 1, ca asistentă a lui Horia Brenciu, la emisiunea matinală estivală „’Neatza în Epoca de piatră”. Adevărata glorie avea să vină însă odată cu cooptarea în echipa emisiunii „Teo” de la Pro TV, în primăvara lui 2002, pentru a fi ajutorul Tanței (actrița Nuami Dinescu) în talkshow-ul moderat de Teo Trandafir. 

nicoleta-luciu-TeoIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

În 2005, Nicoleta Luciu renunță la rolul ei de la „Teo”, pentru a debuta ca actriță în telenovela „Lacrimi de iubire” de la postul Acasă, iar apoi joacă în alte pelicule de gen la același post, precum „Iubire ca în filme”, „Aniela”, „Iubire și onoare”. 

Cel mai cunoscut rol al ei în telenovelele făcute de Ruxandra Ion este cel al Rozei, pe care l-a jucat în „Inimă de țigan” și „Regina”, avându-l ca partener pe Cabral. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton