; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu are deja probleme din cauza sarcinii

04 August 2011

Însărcinată în luna a șasea cu tripleți, Nicoleta Luciu a fost sfătuită de medicul ei să nu facă niciun efort de acum încolo.

Mai mult, ea trebuie să rămână în pat cât mai mult timp, pentru ca cei mici să fie feriți de orice pericol, scrie Cancan.ro.

Nicoleta merge la control săptămânal, tocmai pentru a fi sigură că poate duce sarcina la termen, fără mari probleme.

„Mai iese uneori la o plimbare în fața blocului. În rest, stă numai în pat, nu face nimic prin casă, nu are voie să facă efort, motiv pentru care nu rămâne niciodată singură. Stă cu mama sau cu sora ei, iar Zsolt vine la sfârșit de săptămână', a povestit un apropiat al viitoarei mămici.

Nicoleta are burtica destul de mare, dar în rest nu s-a îngrășat foarte mult, are un regim sănătos', a mai spus sursa, care a adăugat că Nicoleta va naște tripleții după ce va intra în luna a șaptea de sarcină, adică în septembrie.

Și vedetele au superstiții

Nici Nicoleta, nici Zsolt Csergo nu au cumpărat mai nimic pentru cei trei copii care vor veni pe lume luna viitoare. Ei se vor ocupa de amenajarea camerei abia după ce tripleții vor veni pe lume.

„Au comandat doar căruciorul din America, atât. Sunt superstițioși și nu vor să facă planuri înainte',  a spus sursa.

Din cauză că Nicoleta trebuie să evite să facă efort, ies din discuție și deplasările pe distanțe lungi. Astfel, tripleții din familia Luciu – Zsolt se vor naște la București, și nu la Budapesta, cum se zvonea în urmă cu ceva timp.

„Singura variantă rămâne o clinică din Capitală, Nicoleta urmând să aleagă cea mai buna variantă în zilele următoare. Din cauza transportului a renunţat să mai ajungă la Budapesta, pentru a nu-şi pune sarcina în pericol, a declarat o persoană din anturajul Nicoletei pentru ziarul Național.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare