Homepage  / Articole

Nicoleta Luciu ar putea naște tripleții în Ungaria

Nicoleta Luciu ar putea naște tripleții în Ungaria

de Redactia Tvmania

Nicoleta Luciu, viitoare mămică de tripleți, ar putea alege să plece din România în curând. Nu de tot, ci doar pentru a da naștere celor trei copii într-un spital din Budapesta, scrie Libertatea.

Ea va fi nevoită să stea cel puțin două luni internată în spital, dintre care o lună înainte de naștere și una după, pentru ca medicii să o țină sub observație.

„În aceste zile, ea şi iubitul ei, Zsolt Csergo, vor decide unde se vor naşte micuţii. Zsolt ar vrea în Ungaria, acolo unde a venit pe lume şi primul lor fiu, însă pentru asta ar fi nevoie să se mute din ţară pentru şase-şapte luni de zile”, a declarat un apropiat al familiei Zsolt-Luciu.

În toată această poveste, singurul care ar avea de suferit ar fi Zsolt Jr., care ar trebui să schimbe grădinița din București cu cea de la Budapesta.

„Medicul le-a spus că tripleţii vor trebui supravegheaţi de medicul neonatolog în primele şase luni de viaţă. Nicoleta va trebui să stea internată cu micuţii până când aceştia vor ajunge la greutatea de 4 kilograme”, a declarat sursa, citată de ziarul Libertatea.

Așadar, după vacanța din Croația, familia Zsolt s-ar putea pregăti iar de plecare.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton