Homepage  / Vedete româneşti

Nicoleta Luciu, din nou în cabinetul medicului estetician. Cum arată după cea mai recentă intervenție

Nicoleta Luciu, din nou în cabinetul medicului estetician. Cum arată după cea mai recentă intervenție
12

de Cristina Țapu,

Nicoleta Luciu, în vârstă de 43 de ani, este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Vedeta s-a retras de o bună perioadă de timp din lumina reflectoarelor, însă continuă să fie activă pe pagina personală de Instagram, acolo unde își ține la curent fanii cu cele mai importante evenimente care au loc în viața sa. Recent, vedeta a dezvăluit că a trecut din nou pragul medicului estetician pentru o nouă procedură de înfrumusețare!

Nicoleta Luciu a trecut din nou pragul medicului estetician

Nu cu multe zile în urmă, Nicoleta Luciu a făcut o alegere îndrăzneață, optând pentru o nouă intervenție estetică. Cu o prezență remarcabilă în mediul online, frumoasa brunetă a surprins pe toată lumea cu un InstaStory filmat direct din cabinetul medicului estetician. Vedeta le-a împărtășit urmăritorilor ei secretul pentru un ten mai strălucitor și mai tânăr.

nicoleta-luciu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„Vrei să știi secretul unui ten mai tânăr și mai ferm? Ați auzit de hifu? Acest tratament folosește tehnologia ultrasunetelor, pentru a vă oferi o piele impecabilă, fără intervenție chirurgicală sau timp de recuperare”, a declarat Nicoleta Luciu.

Nicoleta Luciu este adepta operațiilor estetice

Nicoleta Luciu se numără printre vedetele care nu se sfiesc să recurgă la intervențiile estetice. De-a lungul timpului, ea a fost oaspete frecvent al cabinetului medicului estetician. La sfârșitul anului 2023, bruneta și-a făcut câteva ajustări la nivelul feței, iar costul acestora a depășit suma de 3.000 de lei.

Nicoleta Luciu, imagine rară cu sora ei, Iuliana Luciu Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 12

„Nicoleta și-a făcut la noi, la clinică, mai multe intervenții estetice, la nivelul feței, cum ar fi: hidroxiapatită de calciu în pomeți și mandibulă, botox în zona frunții, între sprâncene și în zona ochilor.

De exemplu, cu acidul hialuronic și-a făcut o rinocorecție la nas care dă senzația de nas în vânt, plus că i-am lucrat și în zona bărbiei unde i-a fost pus tot acid hialuronic.

Toate aceste proceduri pe care le-a făcut au durat în jur de 40 de minute și o vor ține în jur de opt – zece luni, iar ca și cheltuială, Nicoleta a scos din buzunar 3.500 de lei”, a declarat unul dintre medicii care lucrează la clinica frecventată de către Nicoleta Luciu, conform Click!

Nicoleta Luciu ar reveni în televiziune doar dacă este respectată o condiție

De-a lungul timpului, Nicoleta a apărut în nenumărate pictoriale sexy, a făcut prima pagină a ziarului „Libertatea” de zeci de ori, iar transferul la Pro TV şi, apoi, la Acasă TV, unde a jucat în mai multe telenovele, i-au consolidat reputația. În iunie 2002, Nicoleta Luciu intra în televiziune, la Antena 1, ca asistentă a lui Horia Brenciu, la emisiunea matinală estivală „Neatza în Epoca de piatră”.

După ce l-a născut pe fiul cel mare, Nicoleta Luciu a renunțat la televiziune și susține că nu ar dori să revină în lumina reflectoarelor decât dacă primește o ofertă cât se poate de serioasă.

Sursă foto: Instagram Nicoleta Luciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton